Kuva: IMAXTree
Kuva: IMAXTree

Ihoon tarkasti mätsätyt, minimalistiset kynnet ovat raikasta vaihtelua monimutkaiselle kynsitaiteelle.

Unohda se, että nude kynsilakka tarkoittaa jotain vaaleanbeigehtävää sävyä. Uudenlaisissa nakusävyissä otetaan nyt oikeasti mallia ihosta.

Vuoden 2018 kynsitrendejä listannut Marie Claire kirjoittaa, että ”supernudet” kynnet ovat nyt ajankohtaiset.

Supernudella tarkoitetaan sitä, että kynsilakka sointuu oikeasti ihonsävyyn – ei ole esimerkiksi paria sävyä vaaleampi tai tummempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivuston mukaan supernude lakkaus on vähän kuin kynsien BB-voide. Se ei juuri näy, mutta tekee niistä pikkuisen paremmat. Tyyli on vieläkin minimalistisempi kuin perinteinen ranskalainen manikyyri, jossa kynnen kärki lakataan valkoiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Ei miltään” näyttävät kynnet ovatkin hauskaa vaihtelua näyttäville rakennekynsille ja taidolla tehdyille, monimutkaisille kynsilakkauksille, joita on näkynyt viime vuosina runsaasti.

Kynnen muoto on makuasia, mutta todellinen minimalisti valitsee luonnollisen sävyn lisäksi myös luonnollisen muodon eli lyhyen ja kärjestä kevyesti pyöristetyn.

 

Simple nude nails.. #brillbird #hypnoticnailpolish #nudenails #lovelynails 💅👐

Henkilön arletta_nails (@arletta_nails) jakama julkaisu

Tyyli on ikuista

Pitkiä rakennekynsiä ei ole vuosiin teettäneet muut kuin suomalaiset. Glitterit ja härpäkkeet kynsissä ovat mauttomia. Sinänsä naurettavia nämä trendit ja "nyt on lupa..." -jutut. Jos ihmisellä on normaali itsetunto ja vähän tyylitajua, ei kiinnosta apinoida ketään.

Laatulakka hoidetuissa omissa kynsissä kynsinauhat hoidettuina on aina tyylikäs. Paras on ranskalainen manikyyri tai vaalea/nude lakkaus, vuosikymmenestä toiseen.

Pörri

Kauniit kynnet ja sopivat kaikille. Olen itse suosinut ilmeisesti supernudeksi kutsuttavan väriä ja tuon mallisia kynsiä jo muutaman vuosikymmenen. Arkisin en tosin käytäkynsilakkaa koska teen työtä lääkärinä. Tuollainen luonnollinen väri ja muoto sopivat arkeen ja juhlaan. Nuorempana käytin usein kauniita helmiäshohteisia keijunsiipivärejä. Nykyään kynnet vaativat peittävän lakan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla