(Kuva piilotettu pääkuvana. Kuva: Reuters)
(Kuva piilotettu pääkuvana. Kuva: Reuters)

Suomalainen käyttää kosmetiikkaan keskimäärin 170 euroa vuodessa. Kansainvälisille supertähdille tämä summa ei ole mitään. Esimerkiksi herttuatar Catherine panee haisemaan 8 000 euroa hetkessä.

Rihanna, 42 500 €

Mihin summa kuluu? Viime vuonna Rihanna muun muassa vaihtoi hiustensa väriä 13 kertaa ja käytti miltei 6 000 euroa manikyyreihin. Hän käy säännöllisesti kalliissa pigmenttiläiskiä tasoittavissa ja ihonsävyä kirkastavissa hoidoissa.

Madonna, 41 300 €

Mihin summa kuluu? Madonna käyttää aidosta luonnonhiuksesta valmistettuja hiustenpidennyksiä, eikä hänen hiuksiaan pääse laittamaan kukaan muu kuin julkkisten suosima kampaaja Adam Reed. Sen lisäksi tähti käy happikasvohoidoissa, joihin saattaa mennä jopa yli 33 000 euroa.

Kim Kardashian, 34 100 €

Mihin summa kuluu? Madonnan tavoin Kim Kardashiankin käyttää julkkiskampaajaa. Hänen hiustenpidennyksensä laittaa ojennukseen Philip Wolff, jonka palveluksista saa maksaa yli 11 000 euroa.

Ripsienpidennyksissä Kim käyttää ainoastaan aitoa minkinkarvaa. Niiden tekeminen maksaa yli tuhat euroa. Ihoaan Kim hoitaa superkalliissa kauneushoidoissa, joissa käytetään 24 karaatin kultaa. Kullan väitetään tekevän ihosta tasaisemman kuorinta-aineiden tavoin.

Herttuatar Catherine, 29 900 €

Mihin summa kuluu? Herttuatar Catherine edusti miehensä prinssi Williamin kanssa Uudessa-Seelannissa vuoden 2014 keväällä. Matkaansa varten Kate uusi hiuksensa kuninkaallisella kampaajalla Amanda Cook Tuckerilla. Koko huvi maksoi miltei 8 000 euroa. Katen kynnet pannaan kuntoon lontoolaisessa kynsisalongissa. Tästä saa maksaa noin vuodessa 3 000 euroa.

Jennifer Aniston, 28 300 €

Mihin summa kuluu? Frendit-tähti leikkuuttaa hiuksiaan yli 6 000 euron arvosta vuosittain. Hänen hiuksensa pitää kunnossa julkkiskampaaja Chris McMillan. Ihonsa Jennifer pitää kunnossa kemiallisilla kuorinnoilla ja mikroneulauksella, ja hänen meikkilemppareitaan ovat Chanelin kaltaisten luksusmerkkien tuotteet.

Lähde: theyouway.com

Lue myös:

Angelina Jolie kylpee pullovedessä – katso mihin muuhun jättiansiot kuluvat

Popdiiva tuhlaa yli 30 000 euroa koiriensa hoitoihin

David Beckham tuhlaa rahansa Legoihin: "Minulla on pakkomielle niihin"

Joko olet kokeillut kestotrendikkääksi muodostunutta ruusukultaa silmämeikissä?

Ruusukulta on yksi viime vuosien selkeimmistä trendiväreistä, oli kyse sitten pukeutumisesta, koruista, sisustuksesta tai vaikka meikistä. Monikäyttöinen väri näyttää vain jatkavan voittokulkuaan myös meikissä. Se sopii niin kevyeen kesämeikkiin kuin syksyisen tummanpunaisten huulten pariksi. Jos et vielä ole testannut ruusukultaista meikkiä, nyt on aika.

Punertavien silmämeikkisävyjen käyttö kuitenkin epäilyttää monia. Siksi kokosimme takuuvarmat vinkit ruusukultaiseen silmämeikkiin.

1. Kimalla rohkeasti

Reilusti hohtavat sävyt ovat aina helppokäyttöisempiä kuin mattavärit, joiden häivyttäminen vaatii taitoa tai vähintäänkin aikaa. Kunnolla kimmeltävä luomiväri antaa anteeksi kiireessä tehdyn häivytyksen ja huutaa vähän kauemmaksikin, että tässä on nyt kyse silmämeikistä, ei punoittavista silmistä.

2. Muista ripsiväri

Kunnolla mustatut ripset kehystävät katseen ja tekevät luomiväristä viimeistellyn näköisen. Myös ripsien taivuttaminen kannattaa, meikkiguru Marianna Hewitt on muistuttanut. Varman päälle vetäjä piirtää silmiin myös mustat rajaukset.

 

Keep your addiction alive. Especially if it's makeup! 💄💋 - • Brows: Ebony dipbrow pomade @anastasiabeverlyhills • Eyes: Painterly paint pot @maccosmetics, Desert Dusk Palette @hudabeauty @shophudabeauty, Cheap Thrill lip topper @limecrimemakeup, Trooper liquid eyeliner @katvondbeauty • Lashes: Another Shot of Whispie from @velourlashesofficial • Face: @esteelauder Double wear foundation in Tawny, Orgasm blush @narsissist, Milk Chocolate soleil bronzer @toofaced, Custard radiant creamy concealer @narsissist, Translucent Setting Powder @lauramercierme @lauramercier • Highlighter: • Highly Wasted @colourpopcosmetics Lips: Underground lipstick @gerardcosmetics #musingsonszr #dubaiglam #wakeupandmakeup #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #wakeupandmakeup #makeupjunkie #rosegoldmakeup #velourlashes #esteestories #lauramercierme #narsissist #mercierbyme #colourpop #colourpopme #fallmakeup #blendwithtrend #makeuptransformation

Henkilön Musings On Sheikh Zayed Road (@mariya.gg) jakama julkaisu

Rutkasti ripsiä ja musta rajaus, siinä näyttävän ruusukultameikin tärkeimmät apulaiset.

3. Valitse suosikkisävy

Ruusukulta on imarteleva meikkisävy hyvin monenlaiseen väritykseen. Oikeasti tärkeintä kuitenkin on, että luomivärin sävy miellyttää omaa silmää niin, että aina peilin ohi kulkiessa tekee mieli vinkata itselle silmää.

4. Kokeile yhden värin meikkiä

Ruusukulta on helppo sävy eleettömän tyylikkääseen yhden värin silmämeikkiin. Kun se on hallussa, voikin siirtyä meikkaamaan koko kasvot saman sävymaailman väreillä – ruusukulta toimii erinomaisesti siinäkin tarkoituksessa.

5. Yhdistä tummiin huuliin

Tummanpunainen huulipuna on jokasyksyinen hitti. Hempeät ruusuluomet ja viettelevät tummat huulet ovat täydentävät loistavasti toisiaan. Paras lopputulos syntyy, kun huulten ja luomien sävyt ovat molemmat joko kylmät tai lämpimät. 

Tummat huulet ja ruusukultaluomet ovat täydellinen pari.

Sinisen ripsivärin haut ovat lisääntyneet Pinterest-kuvapalvelussa 234 prosenttia.

Ensin tuli sininen luomiväri, nyt kasarivillitys ulottuu jo ripsiin. Byrdie-kauneussivusto kertoo, että sinisen ripsivärin Pinterest-haut ovat huimassa nousussa.

Eikä ihme, sillä tyyli näyttää jälleen hauskalta! Meikkitaiteilija Tina Turnbow neuvoo Byrdien jutussa, että sinisestä kannattaa tehdä koko kasvojen väripilkku. Muu meikki on hyvä pitää hillittynä.

– Kun ripsiväri on sininen, on tärkeää, että luomiväri ja rajaus ovat pehmeät, jotta ne eivät valtaa lookia, meikkaaja ohjeistaa.

Hän suosittelee pehmeää sinistä rajausta aivan ripsien tyveen, jotta sininen korostuu. Sen lisäksi yläluomelle voi lisätä mustan – tai miksei vaikka kultaisen tai hopeisen – rajauksen.

Siniset ripset näyttävät upeilta myös ilman mitään rajauksia. Silloin ne pääsevät todella pääosaan.

Arkityyliin voi tuoda vain ripauksen sinertävää väriä niin, että levittää ensin normaalisti mustaa tai tummanruskeaa ripsiväriä ja sen jälkeen sutii sinistä vain ripsien kärkiin.

Tyyliin vaikuttaa tietenkin eniten se, minkä sinisen sävyn ripsiinsä valitsee. Tumma laivastonsininen menee melkein mustasta, mutta miksei sävy voisi olla vähän räiskyvämpikin?