Syyskynnet ovat joko kiiltäviksi kromatut tai mattaiset ja murretun väriset, kertoo suosittua vlogia pitävä kynsiteknikko Liina Leino.

Hei hei, pastellit, syksy on tullut kynsiinkin.

– Vaaleansininen on kyllä ollut suosittu koko vuoden, vielä nytkin, vaikka se on pastelli, kynsiteknikko Liina Leino korjaa. 

Vaaleansinisen värin lisäksi galaksikuosiset kynnet ovat Leinon mukaan pidempiaikainen villitys. Leino pitää Kohokukkia-vlogia, jonka postauksissa vilahtelevat usein suomalaiset Youtube-tähdet. Näyttävintä tyyliä tavoitteleville vloggaajille Leino saa usein tehdä todella pitkiä, kapeita akryylikynsiä, joihin kiinnitetään isoja koristekiviä – lohkareita, kuten Leino niitä kutsuu.

Moni syksyn trendeistä taipuu kuitenkin tavallisenkin tallaajan käsiin. Kokosimme Leinon vinkeistä ja Instagramista tämän hetken kysytyimmät lookit.

Kromia ja hologrammia

 

Kuva, jonka rekku (@reqqu) julkaisi

Niin kansainvälisessä mediassa kuin suomalaisten vloggaajien videoilla on vilahdellut viime aikoina villisti peilaavia hologrammi- ja kromikynsiä. Hehkuvimpia kromi- ja peilikynsiä ei tehdä kynsilakalla, vaan ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla jauheilla, joita Leino varoittaa tilaamasta kotiin. Kauniin peilauksen luova jauhe on hyvin hienojakoista eikä tartu tavalliseen kynsilakkaan, joten kotikäytössä kromipöly päätyy helposti kynsien sijaan keuhkoihin. Kevyttä hologrammiefektiä onneksi löytyy marketin kynsilakkaosastoiltakin.

Toffeeta ja ruusukultaa

 

Kuva, jonka @facebykarolina julkaisi

Kylmät nude-sävyt vaihtuvat syksyn mittaan lämpimän toffeisiin ja vaaleanpunaiseen taittaviin versioihin sekä ruusukultaan. Syksy tuo tutusti murretut värit kirkkaiden kesäsävyjen tilalle. 

Pikkukiviä ja 3D-kukkia

 

Kuva, jonka Liina Leino (@kohokukkia) julkaisi

Valtavat koristekivet ja -rusetit väistyvät pienemmistä koristekivistä koostuvien rykelmien tieltä. Liina Leinon tunnusmerkkejä ovat kolmiulotteiset kukat kynnen pinnalla. Kukat ja pitsit ovat Leinon mukaan vakiaiheita kynsissä. Graafisia kuvioita puolestaan ei ole viime aikoina juuri pyydetty. 

Mattaa ja neuletta

Nyt ei puhuta villapaidoista ja sukkahousuista, vaan edelleen kynsistä. Mattapinnan luova päällyslakka on vanha tuttu useimmille kynsilakkahyllyllä vierailleille, mutta palmikkoneuleen kuviot vilkkuvat vasta alan harrastajien sormenpäissä. 

Animea ja Adidasta

 

Kuva, jonka Liina Leino (@kohokukkia) julkaisi

Disney-leffojen söpöt eläimet eivät koskaan mene muodista, mutta niiden lisäksi kynsiteknikot saavat nyt askarrella animehahmoja, kuten Sailor Moonia. Merkkiuskollisten kynsiin piirretään samat logot, jotka vaatteissakin vilkkuvat. 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Iso-Britannian prinssi joutuu maksamaan varsin pitkän punnan pitääkseen tukkansa lyhyenä.

Iso-Britannian kruununprinssi William, 36, on tehnyt sen, minkä moni kaljuuntuva mies tekee jossain vaiheessa taivaltaan: hän on vetänyt hiuksensa ihan lyhyiksi. Uutinen ei ole sinänsä millään tavalla merkittävä, mutta se, kuinka paljon William on saanut rahaa uppoamaan parturikäyntiin, saa kyllä pohtimaan.

Brittilehti The Sunin mukaan Williamin siilitukan leikkaaminen maksoi nimittäin 180 puntaa eli siis yli 200 euroa. Monet brittiläiset Twitter-käyttäjät ovat olleet tiedosta varsin hämmentyneitä.

– En ole koskaan maksanut enempää kuin kympin hiustenleikkuusta. Tämä mies on ryöstetty, Patrick Smith kommentoi muiden muassa Twitterissä.

Mutta, lähteiden mukaan kalliille hinnalle on kuitenkin selitys!

Ensinnäkin, William käytti hiustenleikkauksessaan puolisonsa herttuatar Catherinen suosimaa kampaajaa. Ja kuten monet tietävät, Katen hiukset ovat monien ihailemat, joten niihin ei taatusti pääse käsiksi ihan kuka tahansa kampaussaksien heiluttelija.

Toiseksi, hiustenleikkuu on mitä todennäköisimmin suoritettu Williamin kotona Kensington Palacessa. Kampaaja on siis joutunut raahaamaan kaikki kampaamotarvikkeensa (eli siis ainakin sakset) ja itsensä studion ulkopuolelle. Ei siis ihan tavanomainen leikkuukeikka kuitenkaan!

Kolmanneksi, kuninkaallisten varat eivät hevillä lopu. Ehkäpä William haluaa tukea kansakuntansa parturiyrittäjiä maksamalla vähän ylimääräistä?

Vitsiä pakenevasta hiusrajasta

Prinssi Williamin kaljuuntuminen on vuosien varrella noussut eräänlaiseksi kuninkaalliseksi vitsiksi. Williamin pikkuveli Harry, 33, on tasaisin väliajoin kiusoitellut Williamia vetäytyvän hiusrajan takia.

– Hän on taatusti fiksumpi kuin minä, me varmistuimme siitä jo koulussa – samaan aikaan, kun hän alkoi kaljuuntua, Harry on todennut.

William itsekin on vaikuttanut suhtautuvan kevyesti hiustensa hupenemiseen. Kun Williamin esikoinen George syntyi vuonna 2013, prinssi vitsaili:

– Hänellä on paljon enemmän tukkaa kuin minulla, kiitos luoja!

Tässä vielä havainnollistava kuva siitä, kuinka suuri muutos prinssin hiuksissa on tapahtunut: 


William hiustenleikkuun jälkeen.
William ennen hiustenleikkuuta.
 

 

Korvanlehdet somistetaan nyt useilla pienillä ja yhteensopivilla korvakoruilla.

Takavuosina teinit lävistyttivät innokkaasti korvanlehtiään – yksi reikä ei todellakaan riittänyt. Viime vuosina korvistrendeissä on kuitenkin suosittu näyttäviä, niin sanottuja statement-korvakoruja. Yhdet isot korut tai vain yksi iso koru toisessa korvassa ovat riittäneet.

Nyt pienet ja minimalistiset korvakorut ovat jälleen tulossa takaisin, mutta runsaina joukkoina. Ideana on stailata korvanlehti yhteensopivilla koruilla näyttäväksi. Yksittäiset korut voivat olla pieniä ja yksinkertaisia, mutta renkaiden, nappimallisten ja roikkuvien korujen yhdistelmästä syntyy kiinnostava kokonaisuus.

Mikäli korvanlehdessä sattuu olemaan enemmänkin reikiä (tai sellaisia innostuu ottamaan), yksi koru voi kulkea kahden reiän kautta.

 

The cartilage of this #CuratedEar is pierced in three places: the Conch, the Helix, and the Tash Rook. The Conch holds a Diamond Four Ball Trinity, the Helix a pair of Plain Rings, and the Tash Rook a glowing Diamond Trinity. Each is unique, but are linked by their patterns of three and unifying, rich, Yellow Gold setting. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @kevinthepiercer⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #Conch #ConchPiercing #Helix #HelixPiercing #TashRook #TashRookPiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing Malachite Hinged Hoop by @missomalondon

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Yksi ”curated ear” -trendin edelläkävijöistä on korusuunnittelija Maria Tash, jonka luomukset ovat bloggareiden ja somevaikuttajien suosiossa. Tunniste #earparty eli korvabileet on noussut suosituksi Instagramissa.

Lisää inspiraatiota löytyy Instagramista myös tunnisteella #curatedear. Myös Pinterestiin kannattaa kurkata.

 

This look showcases large, stunning White Gold shapes in the upper cartilage, while adorning the lobe with smaller, daintier Yellow Gold pieces. The Tash Rook houses a show-stopping Diamond Star Garland, which fills up the majority of the upper ear's flat canvas, while its partner, the Invisible Diamond Eternity, completes the helix. Pieces in all shapes and sizes decorate the lobe, including a Diamond Flower and Diamond Lightning Bolt. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @prikdpeterrobin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #helix #helixpiercing #tashrook #tashrookpiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Korvakorujen yhdistelyssä symmetria ei ole olennaista – vaikka jokainen korvakoru voi olla erilainen. Korut kannattaa valita niin, että ne sopivat omaan tyyliin ja yhteen toistensa kanssa.

Erilaisten kivien yhdistely näyttää hauskalta, kun korvanlehdessä on useampi vierekkäinen reikä.
 

The Odette earring via @billiefaricyhyett.✨

Henkilön NATASHA SCHWEITZER JEWELLERY (@natashaschweitzer) jakama julkaisu

Graafisia muotoja vai pientä ja herkkää? Enää ei tarvitse valita, sillä tyylit näyttävät sopivan hyvin yhteen.
 

Pierced. #miniearrings #earparty #fiveandtwo

Henkilön HOMBRE (@hombrejewelry) jakama julkaisu

Pikkuruiset ja yksinkertaiset korut näyttävät hauskoilta, kun niitä on useita.