Puhdistusvedet lupaavat poistaa koko meikin pelkällä pyyhkäisyllä, eikä kasvovettäkään tarvitse.

Edullinen

Lupaus: Vesipohjainen puhdistusvesi kerää likaa iholta ilman hankaamista. Hoitava ja hajusteeton koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Kokemus: Tässä putsarissa on loistava hinta-laatusuhde! Jokainen meikinripe lähtee kasvoilta helposti ja nopeasti. Hienoa myös, että tuote on lupauksensa mukaan täysin tuoksuton eivätkä raaka-aineet puske läpi. Pullo on kuitenkin sen verran sen verran iso ja painava, että kallistaessa nestettä hulahtaa helposti liikaa. Tämän kokoista putsaria ei myöskään oteta mukaan reissuun tai jumppakassiin.

 

Garnier Skin naturals Micellar cleansing water, 7,90 €.

Hoitava

Lupaus: Kookospohjainen puhdistusneste pehmittää ihoa persikan eteerisellä vedellä. Moringa-puun siemenistä saatu peptidiuute poistaa ihoon tarttuneita ilman epäpuhtauksia.

Kokemus: Putsari jättää iholle aavistuksen nahkean pinnan – aivan kuin siihen olisi levitetty kevyttä seerumia. Onkohan syynä se, että vesi sisältää reilusti hoitavia aineita? Hoitaa hommansa moitteetta, eikä tuotteessa ole sinänsä mitään vikaa, mutta persikkainen tuoksu on omaan nenääni liian makea.

 

Clarins water comfort One-step Cleansing water, 26,30 €.

Ylellinen

Lupaus: Japaninkirsikankukkauute tuo iholle kosteutta ja pehmittää sitä. Elegantti tuoksu tekee puhdistusrutiinista todellisen nautinnon.

Kokemus: Tämän putsarin kanssa ei tule hutkittua. Sen hennon kukkainen tuoksu on niin suloinen, että sitä tekisi mieli nuuskutella vaikka kuinka pitkään. Mattapintainen pullo pysyy tukevasti näpeissä ja kätevä korkki napsahtaa auki vaikka yhdellä kädellä. Tehossakaan ei ole valittamista. Yksi pumpulilappu riittää puhdistamaan koko kasvot silmämeikkiä myöten. Ainoastaan hinta kirpaisee hieman.

 

Mary Cohrin Soothing micellar cleansing water, 34,60 €.

Lue myös:

Vältä vikaosokset – putsareissa on eroja

Näillä puhdistusöljyillä hemmottelet kasvoja sään viiletessä

Sekaisin voideviidakossa? Testaa voidebaarissa itsellesi sopivin (Kaupallinen yhteistyö)