Kunnon korostuksilla Kim Kardashian saa poskipäät ja nenän esille ja leukalinjan erottumaan terävänä. Kuva: Reuters
Kunnon korostuksilla Kim Kardashian saa poskipäät ja nenän esille ja leukalinjan erottumaan terävänä. Kuva: Reuters

Vahvat korostukset ja varjostukset kasvomeikissä tunnetaan nykyään osuvasi "Kim Kardashian -lookina".

Vahvasti korostuksilla ja varjostuksilla muotoiltua kasvomeikkiä on alettu kutsua osuvasti "Kim Kardashian -lookiksi". Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 33, puhui Refinery29-sivustolle meikkirutiininsa kulmakivistä: varjostuksista ja korostuksista. 

– Oikein tehtynä jokainen voi hyötyä niistä, Kim hehkuttaa ja kertoo, että on muotoillut kasvojaan varjostuksilla siitä lähtien, kun oppi meikkaustyylin salat ammattilaisilta.

Hän kertoo vinkkinä, että muotoiluja ei kannata tehdä liian rankalla kädellä. Kim on niin hurahtanut varjostuksiin, että muotoilee lomilla vatsaansa suihkutettavilla itseruskettavilla.

Näin Kim Kardashianin meikki syntyy.

Kesällä Kim julkaisi Instagramissa harvinaisen meikittömän kuvan. Kuvasta tuli välittömästi hitti, jota puitiin monissa viihdemedioissa.

– Hauskaa, koska en aluksi ajatellut postaavani kuvaa Instagramiin. Rakastan meikkejä, enkä ajatellut näyttäväni kuvassa hyvältä. Sain siitä niin paljon kivoja kommentteja, että saatan jatkossakin jakaa muutaman meikittömän kuvan, Kim on sanonut.

Ja pitänyt lupauksensa. Meikittömän hittikuvan jälkeen hän on jakanut jo toisen samanlaisen.

Kim Kardashianin meikittömästä kuvasta tuli hitti. Mikä nuorekas ja hehkuva kaunotar, hänen seuraajansa ylistivät. Kuva: Instagram

Lue myös:

Kim Kardashian puolustaa takapuoltaan: "En muutu ikinä!"

Mustasukkaisuus uhkaa romuttaa Kimin ja Kanyen liiton – näin heidän pitäisi toimia

Poskipunalla voi meikata itsensä näyttämään joko viettelevältä tai viattomalta.

Mihin kohtaan poskipuna kuuluu? Kysymykseen ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta. Eri poskipunasijoitteluilla saa aikaan erilaisia kasvomeikkejä.

Perinteisimmät levitystavat lienevät hymyileminen ja poskipäille levittäminen sekä poskipunan häivyttäminen viistosti kohti korvaa.

Muun muassa Hadideja, Kardashianeja ja Jennereitä meikkaava Patrick Ta paljastaa Alluren jutussa, mitä eroa eri poskipunatekniikoilla oikeastaan on. Levitystyyli kannattaa valita sen mukaan, millaisilta kasvojensa haluaa näyttävän.

Söpö ilme syntyy pyöreästi poskipäille levittämällä. Japanissa suositaan Tan mukaan jopa humalaisen vaikutelman luovaa tyyliä, jossa poskipunaa levitetään silmien alle ja nenänvarren yli.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reunited With Angel @jennadewan Hair By @kathleen_hair Makeup By @patrickta Assisted By @jentioseco

Henkilön Patrick Ta (@patrickta) jakama julkaisu

Tokiossa vieraillessaan Ta myös huomasi, että trendikkäät kaupunkilaiset levittävät poskipunaa ohimoilleen.

– Se oli hyvin hienovaraista. Se ei näyttänyt muotilehtimäiseltä, vaan osalta heidän arkeaan.

Seksikkyys on enemmän Tan amerikkalaisten asiakkaiden mieleen. Heille meikkaaja sivelee poskipunaa poskipäiden korkeimmalle kohdille, jotta kasvot näyttävät moniulotteisemmilta ja kulmikkaammilta. Punaa ei kannata tuoda liian lähelle poskipäitä.

Instagram-meikkityylissä suositaan usein nimenomaan linjakkaampaa poskipunatyyliä.

Myös sävyllä on väliä. Söpöön tyyliin sopivat heleät pinkit ja raikkaat punaiset, seksikkääseen neutraalit ja murretut sävyt. Tan mukaan Japanilaiset ovat tosin siirtymässä pinkistä poskipunasta oranssin ja korallin sävyihin.

Syksyn trenditukka on taakse kammattu. Hiukset voi sukia takaraivolle joko jämptin sileästi tai rennosti sinne päin. Katso kuvat ja inspiroidu!

Kuin sormilla harotut

Poiret. Kuva: Imaxtree
Poiret. Kuva: Imaxtree

Jos hiuksia ei ehdi tai jaksa föönata ja puunata, ne voi vain sipaista sormilla taakse – ihan sama, mihin muotoon ne ovat sattuneet pesun jälkeen asettumaan. Kampaus on syntynyt! Jotta suortuvat pysyisivät paikallaan, ne saattavat vaatia tuekseen pari strategisesti aseteltua hiuspinniä.

Toispuoleiseksi tupsuksi

Dennis Basso. Kuva: Imaxtree
Dennis Basso. Kuva: Imaxtree

Hiusten latvat voi joko kammata niskan taakse piiloon tai jättää pilkottamaan korvan takaa. Polkkamittaisen tukan voi myös laittaa osittain kiinni niin, että latvat jäävät vapaiksi.

Sileänä wet lookina

Alexander Wang. Kuva: Imaxtree
Alexander Wang. Kuva: Imaxtree

Vauhdikas tyyli syntyy silottamalla hiukset huolella ja kiinnittämällä ne niskaan. Kiiltosuihke tai geeli tuo kampaukseen märkää hohtoa.

Romanttisesti laineilla

Ulyana Sergeenko. Kuva: Imaxtree
Ulyana Sergeenko. Kuva: Imaxtree

Suositun sotkunutturan voi tehdä keski- tai sivujakauksella tai kokonaan ilman jakausta. Ilmavat laineet tekevät kampauksesta pehmeän romanttisen.


5. Takaviistoon

Jil Sander. Kuva: Imaxtree
Jil Sander. Kuva: Imaxtree

Hiuksia ei tietenkään ole pakko kammata suoraan kohti peräseinää. Takaviistokin käy. Geeli pitää hiukset paikallaan ja luo trendikkään wet lookin.

Napakasti kiinni

Dennis Basso. Kuva: Imaxtree
Dennis Basso. Kuva: Imaxtree

Kampaus voi olla yhtä aikaa sileä ja rento. Kun sen tekee pelkästään sormilla mutta mahdollisimman tiukaksi, hiuksista ei tule liian viimeistellyt.

Niin, että kamman jäljet näkyvät

Mary Katrantzou. Kuva: Imaxtree
Mary Katrantzou. Kuva: Imaxtree

Jos hiukset ovat tyvestä likaiset, harvapiikkinen kampa ja pieni sipaisu geeliä tai vahaa auttavat hämäämään lookin, jossa pieni lähmäisyys näyttää tarkoitukselliselta.