Kunnon korostuksilla Kim Kardashian saa poskipäät ja nenän esille ja leukalinjan erottumaan terävänä. Kuva: Reuters
Kunnon korostuksilla Kim Kardashian saa poskipäät ja nenän esille ja leukalinjan erottumaan terävänä. Kuva: Reuters

Vahvat korostukset ja varjostukset kasvomeikissä tunnetaan nykyään osuvasi "Kim Kardashian -lookina".

Vahvasti korostuksilla ja varjostuksilla muotoiltua kasvomeikkiä on alettu kutsua osuvasti "Kim Kardashian -lookiksi". Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 33, puhui Refinery29-sivustolle meikkirutiininsa kulmakivistä: varjostuksista ja korostuksista. 

– Oikein tehtynä jokainen voi hyötyä niistä, Kim hehkuttaa ja kertoo, että on muotoillut kasvojaan varjostuksilla siitä lähtien, kun oppi meikkaustyylin salat ammattilaisilta.

Hän kertoo vinkkinä, että muotoiluja ei kannata tehdä liian rankalla kädellä. Kim on niin hurahtanut varjostuksiin, että muotoilee lomilla vatsaansa suihkutettavilla itseruskettavilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Näin Kim Kardashianin meikki syntyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kesällä Kim julkaisi Instagramissa harvinaisen meikittömän kuvan. Kuvasta tuli välittömästi hitti, jota puitiin monissa viihdemedioissa.

– Hauskaa, koska en aluksi ajatellut postaavani kuvaa Instagramiin. Rakastan meikkejä, enkä ajatellut näyttäväni kuvassa hyvältä. Sain siitä niin paljon kivoja kommentteja, että saatan jatkossakin jakaa muutaman meikittömän kuvan, Kim on sanonut.

Ja pitänyt lupauksensa. Meikittömän hittikuvan jälkeen hän on jakanut jo toisen samanlaisen.

Kim Kardashianin meikittömästä kuvasta tuli hitti. Mikä nuorekas ja hehkuva kaunotar, hänen seuraajansa ylistivät. Kuva: Instagram

Lue myös:

Kim Kardashian puolustaa takapuoltaan: "En muutu ikinä!"

Mustasukkaisuus uhkaa romuttaa Kimin ja Kanyen liiton – näin heidän pitäisi toimia

Sisältö jatkuu mainoksen alla