Me Naiset
|
Elina Karemo
Kuva Shutterstock
Kuva Shutterstock

Pipokausi jatkuu vielä pari kuukautta. Tässä näppärät vinkit päätä pitkin liimaantuneen kuontalon fiksaamiseen.

Hei! Rakastan pipoja, mutta tukkani on karmean näköinen, kun nappaan myssyn päästä. Ja mitä tiukempi pipo, sen hirveämpi tukka. Onko olemassa mitään näppärää konstia, jolla tukan saisi nopeasti edustavaksi?

On kaksi asiaa, joita kannattaa välttää: tuhti lakkakerros ja voidemaiset muotoilutuotteet. Lakattu tukka tärkkääntyy pipon alla uimalakkimaiseksi, ja voidemainen tuote muotoutuu myssyn suojissa uudestaan. 

Käytä mahdollisimman ilmavia muotoilutuotteita. Loistovalinta on kuivasampoo tai hiuspuuteri, sillä niillä käsitelty tukka on helppo pöyhiä uuteen uskoon riisuttuasi pipon. Pääset muutenkin helpommalla, kun teet alunpitäen mahdollisimman rennon kampauksen. Jos olet pitkätukkainen, voit myös kammata tukan jo valmiiksi päätä nuolevaksi, ja sitoa sen tiukalle palmikolle tai ponnarille. Hyvässä lykyssä pipo jopa parantaa kampausta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos haluat yhdistää pipon ja kiharakampauksen, kätke kiharat loivalle nutturalle kaulaliinan suojiin. Jos kiharat hulmuavat vapaana ja pipo painaa hiusten päälliosan littaan, lopputuloksena on melkoinen pellehermanni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso kaikki Kauneustohtorin vastaukset täältä.

Onko sinulla kauneus- tai muotiaiheinen pulma, johon kaipaat vastausta? Lähetä kysymyksesi asiantuntijoidemme ratkaistavaksi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla