Uudet meikkipuuterit ovat silkinhienoja ja hoitavia.

Täysmattaa halajavalle

Lumene Touch of radiance matta meikkipuuteri, 17,90 €

Lupaus Koostumus on hellä­varainen, ihoa hoitava ja hienojakoinen. Poistaa ihon kirjavuuden muutamalla sipaisulla. Kaikille ihotyypeille.
Kokemus Oho, ensimmäinen pyyhkäisy saa nenänpään näyttämään jauhopussissa käyneeltä. Tuotetta kannattaa siis annostella kitsaasti, jolloin meikistä tulee lopulta luonnollinen. Tämä ei ole paras vaihtoehto kuivaihoiselle, mutta rasvaiselle- ja sekaiholle se on omiaan, sillä lopputulos on ultramatta.
Tähdet 3½/5

Kuivalle iholle

Chanel Vitalumière aqua, 61,50 €, täyttö 46,50 €

Lupaus Sulautuu ihoon ja luo kestävän, samettimaisen ja luonnollisen meikkipohjan. Sisältää 24 % vettä. Normaalille ja kuivalle iholle.
Kokemus Koostumus on testin voidemaisimmasta päästä, ja kyseessä on pikemminkin kiinteä meikkivoide kuin varsinainen meikkipuuteri. Tämä on mainio valinta kuivaihoiselle, ja on makuasia, haluaako nenään sipaista lopuksi aavistuksen puuteria. Iho kuultaa kauniisti meikkikerroksen läpi, ja sille jää raikas, hengittävä tuntu.
Tähdet 4/5

Siveltimellä levitettävä

The Body Shop Extra virgin minerals, 27,50 €

Lupaus Tuote levittyy tasaisesti ja tarkasti, lopputulos on läpikuultava ja luonnollinen. Hoitava koostumus, sopii erinomaisesti myös kuivalle iholle.
Kokemus Pakkaukseen kuuluu sienen sijaa sivellin, jonka kanssa on ensin hieman ihmeissään. Tuntuu, että väriä tulee helposti liikaa tai liian vähän, mutta pienellä treenaamisella homma helpottuu. Sivellin tosin tuntuu kaipaavan pesua turhan usein. Koostumus on miellyttävä, sillä se muuttuu iholla voidemaisesta pehmeän puuteriseksi.
Tähdet 2½/5

Ylellistä kuultoa

Shiseido Sheer matifying compact, 51 €, täyttö 38 €

Lupaus Peittää laajentuneita ihohuokosia ja ihon harmautta. Läpikuultava ja matta lopputulos. Sopii rasvaiselle ja sekaiholle.
Kokemus Puuterimainen tuote on ylellisen silkkimäinen. Levittäminen on helppoa, ja iho jää kuultamaan kauniisti meikkikerroksen läpi. Kostealla sienellä levitettäessä meikistä tulee hieman peittävämpi muttei liian paklattu. Koska sientä voi käyttää kosteanakin, on hyvä, että rasia on ilmastoitu.
Tähdet 5/5

Varma valinta

Clarins Everlasting compact foundation, 45 €

Lupaus Peittää tehokkaasti ihon virheet. Ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Voidaan käyttää kuivalla tai kostealla sienellä.
Kokemus Pehmeästi levittyvä puuteri luo iholle kauniin samettipinnan. Vaikutelma on läpikuultava, mutta iho näyttää huolitellulta. Kostealla sienellä levitettäessä lopputulos on peittävämpi mutta luonnollinen. Meikki myös kestää kauniina koko päivän. Ooh-efekti jää puuttumaan, mutta muuten laadukas ja varma valinta.
Tähdet 4/5

Vaatii häivyttämistä

Dior Diorskin nude Natural glow creme-gel makeup, 61 €

Lupaus Muuttuu iholla geelistä puuterimaiseksi. Kevyt koostumus. Kaksipuolinen sieni, josta toinen on sienimäinen ja toinen samettipintainen.
Kokemus Sieni on niin mielenkiintoinen, että kumpaakin puolta on pakko testata heti. Lopputuloksessa ei kuitenkaan näy tai tunnu kovin suurta eroa. Tuotteella saa kauniin ja luonnollisen meikin, mutta voide ei levity tasaisesti ilman huolellista häivyttämistä. Plussaa siitä, että meikki on hyvin hengittävä ja iholle jää raikas fiilis.
Tähdet 3/5

Kestävyyttä kaipaavalle

Lancôme Teint Miracle compact, 56 €

Lupaus Iho saa välittömästi upeaa hehkua ja näyttää luonnolliselta ja virheettömän kauniilta. Levittyy helposti ja
mukautuu ihoon.
Kokemus Oi, koostumus on ihanan pehmeä ja hienojakoinen. Sieni suorastaan liukuu iholla ja väri levittyy erinomaisesti myös nenänpieliin. Leuan kuivaan laikkuun puuteri tosin jättää jauhoisen efektin, mutta kun sientä kostuttaa hieman, tuote levittyy nätisti kuiviinkin kohtiin. Meikki säilyy kauniina ja virheettömänä iltaan saakka.
Tähdet 4½/5


Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.

Joskus ei vain pysty pitämään näppejään erossa kasvoistaan. Lue vinkit, jotta osaat toimia sen jälkeen oikein.

Aina paraskaan tahdonvoima ei riitä siihen, että malttaisi olla puristelematta meheviä finnejä tai tyrkyllä olevia mustapäitä. Kaikki kyllä tietävät seuraukset: yleensä tulee käytettyä liikaa voimaa. Pahimmillaan iho menee jopa rikki.

Kokosimme vinkit räpläämisestä ärtyneen ihon hoitoon.

1. Rauhoita iho viileällä

Paras pika-apu on ihon painaminen jääpalalla, neuvoo InStyle. Viileys rauhoittaa punoitusta ja turvotusta.

2. Puhdista

Rikkoutunut iho ja sormenpäät ovat huono yhdistelmä, sillä koskettelu edistää bakteerien leviämistä kasvoilla. Puhdista iho, tarvittaessa esimerkiksi apteekista saatavalla, haavojen huuhteluun tarkoitetulla desinfiointiaineella.

3. Hoida voiteella

Ärtynyt iho ei kaipaa ylimääräisiä tuotteita, mutta rauhoittava kosteusvoide on yleensä paikallaan.

4. Vältä uudet houkutukset

Kun vahinko on jo tapahtunut, sen jälkeen voi vain odottaa, että iho paranee. Houkutus puristeluun saattaa herätä uudelleen, mutta nyt olisi parempi pitää näpit kurissa. Into the Gloss -sivustolla ehdotetaan, että kylpyhuoneen peiliin kiinnittää lapun, joka muistuttaa siitä, että ihoa ei saa puristella.

5. Hoida ihoa

Kun iho on alkanut parantua, arpia voi yrittää ehkäistä huolellisella ihonhoidolla. Popsugar-sivusto suosittelee luonnonmukaisia öljyjä sekä c-vitamiinia sisältäviä tehotiivisteitä, sillä niiden pitäisi parantaa ihon kuntoa. Myös erilaisia happoja sisältäviä kuorintoja ja ihon uusiutumista edistävää retinolia voi kokeilla.

6. Satsaa ennaltaehkäisyyn

Jos näpyt ovat yleinen vaiva, kannattaa kokeilla akneiholle tarkoitettuja hoitotuotteita. Jos nekään eivät tepsi, apua voi hakea ihotautilääkärin vastaanotolta. Kannattaa myös muistaa ihon suojaus: jos iholla on paljon arpia ja pigmenttimuutoksia, aurinkosuoja on erityisen tärkeä.