Näinä ripsijatkeiden aikana unohtuu helposti, että kauniit ripset saa myös vanhalla kunnon ripsivärillä. Ainakin, jos sitä käyttää näin.

Tuuheutta? Puuteroi ripset

Kun olet levittänyt ensimmäisen kerroksen ripsiväriä, harjaa luomivärisiveltimellä ripsiisi irtopuuteria ennen kuin lisäät toisen kerroksen väriä. Ripsari tarttuu puuterikerrokseen ja räpsyttimet näyttävät paksummilta.

Alaripset kuntoon? Vaihda asentoa

Kun meikkaat alaripsiä, käännä ripsiharja pystysuoraan. Näin saat meikattua myös hennot ripset silmäkulmissa ilman, että ripsiväri samalla suttaisit silmänympärysihon.

Yläripset kauniiksi? Sormet peliin

Yläripsiä värittäessä kannattaa varovasti painaa sormella yläluomea. Luomi nousee juuri sen verran, että värin saa levittyä ihan ripsien tyveen. Samalla sormi varjelee luomeasi suttaantumasta ripsiväriin. Nerokasta!

Eroon paakuista? Puhdista harja

Ennen kuin alat meikata, pyyhi ripsiväriharja paperipyyhkeellä. Ylimääräinen väri tarttuu pyyhkeeseen eikä paakkuunnu ripsiin. Jos ripsiin kuitenkin syntyy klöntti, saat sen harjatuksi pois hammasharjalla. Toivottavasti et samalla, jota käytät hampaisiin.

Tarkka lopputulos? Katse alas päin!

Pane peili pöydälle ja katso alas, kun meikkaat yläripsiä. Näet paremmin, mitä teet, pääset värittämään jokaisen ripsen ja vältyt tuhrimasta muuta silmämeikkiäsi.

Lähde: Byrdie.com.

Lue lisää:

Silmäripsetkin vanhenevat – kiihdytätkö itse niiden ikääntymistä?

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.