Näinä ripsijatkeiden aikana unohtuu helposti, että kauniit ripset saa myös vanhalla kunnon ripsivärillä. Ainakin, jos sitä käyttää näin.

Tuuheutta? Puuteroi ripset

Kun olet levittänyt ensimmäisen kerroksen ripsiväriä, harjaa luomivärisiveltimellä ripsiisi irtopuuteria ennen kuin lisäät toisen kerroksen väriä. Ripsari tarttuu puuterikerrokseen ja räpsyttimet näyttävät paksummilta.

Alaripset kuntoon? Vaihda asentoa

Kun meikkaat alaripsiä, käännä ripsiharja pystysuoraan. Näin saat meikattua myös hennot ripset silmäkulmissa ilman, että ripsiväri samalla suttaisit silmänympärysihon.

Yläripset kauniiksi? Sormet peliin

Yläripsiä värittäessä kannattaa varovasti painaa sormella yläluomea. Luomi nousee juuri sen verran, että värin saa levittyä ihan ripsien tyveen. Samalla sormi varjelee luomeasi suttaantumasta ripsiväriin. Nerokasta!

Eroon paakuista? Puhdista harja

Ennen kuin alat meikata, pyyhi ripsiväriharja paperipyyhkeellä. Ylimääräinen väri tarttuu pyyhkeeseen eikä paakkuunnu ripsiin. Jos ripsiin kuitenkin syntyy klöntti, saat sen harjatuksi pois hammasharjalla. Toivottavasti et samalla, jota käytät hampaisiin.

Tarkka lopputulos? Katse alas päin!

Pane peili pöydälle ja katso alas, kun meikkaat yläripsiä. Näet paremmin, mitä teet, pääset värittämään jokaisen ripsen ja vältyt tuhrimasta muuta silmämeikkiäsi.

Lähde: Byrdie.com.

Lue lisää:

Silmäripsetkin vanhenevat – kiihdytätkö itse niiden ikääntymistä?