Oikeilla otteilla ripsariputkilosta on enemmän hyötyä.

Colourbox

Oikea järjestys

Levitä ripsiväri viimeiseksi muun silmämeikin jälkeen. Rajaus on helpompi tehdä etukäteen, eikä luomiväri varise väritetyille ripsille.

Muotoile silmiä

Ripsivärillä voi myös korostaa silmien muotoa.
Vinoutta voi tehostaa harjaamalla lisäkerroksen ripsiväriä silmien ulkonurkkiin.
Pyöreyttä saa keskittämällä värin ripsien keskiosaan.

Hyvästi pandat

Jos vedenkestävä ripsivärikään ei meinaa pysyä paikoillaan, kokeile vesiliukoista. Siis mitä? Jos luomet ovat raskaat tai helposti turpoavat, ihon oma rasva saattaa liuottaa vedenkestävän värin. Vältä myös rasvaisia silmänympärys- ja meikkivoiteita ja satsaa hyvään luomenpohjustusaineeseen. Puuteroi luomet kevyesti ennen ripsivärin laittoa.

Poista huolella

Lämpöön reagoivia ripsivärejä ja kakkumaskaroita
lukuun ottamatta vesiliukoisetkin ripsivärit sisältävät vahoja, jotka eivät irtoa ripsistä pelkällä vedellä. Sään- ja vedenkestävät ripsivärit vaativat öljypohjaisen poistoaineen.

Poista oikein:

  • Paina meikinpoistoaineeseen kostutettua pumpulilappua muutama sekunti ripsien päällä ennen pyyhkimistä. Näin väri ehtii liueta, eikä silmiä tarvitse hangata.
  • Viimeistele puhdistus asettamalla kuiva pumpulipuikko ripsirajan sisäpuolelle silmän ulkonurkkaan. Sulje silmät ja vedä puikko sisänurkkaan, jolloin saat loputkin värit pois ripsirajan sisäpuolelta.

Viimeisetkin rippeet käyttöön

Taivuta ripsiväriharjaa hieman vinoon, niin saat pyöräytettyä hylsyn seinämistä viimeisetkin rippeet ulos.

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.