Vihreää ja turkosia yhdistelevä silmämeikki on tyrmäävä vaikkapa kesäjuhliin.
Vihreää ja turkosia yhdistelevä silmämeikki on tyrmäävä vaikkapa kesäjuhliin.

Onneksi nudevillitys ei koske silmämeikkiä, sillä tänä kesänä katseessa saa olla väriä. Nämä ihanuudet hankit alle kahdella kympillä.

Kahden sävyn kimallus

Vihreän ja turkoosin yhdistelmä on kesäinen ja näyttävä vaihtoehto tummalle smoky eyes -meikille. Koko alaluomelle levitettävä vaaleanvihreän sävy tekee meikistä dramaattisen, mutta silti keijukaismaisen kevyen. Alaluomirajaus ei korosta tummia silmänalusia, kuten usein luullaan – häivytettynä se saa silmät näyttämään itse asiassa suuremmilta. Kokeile rohkeasti myös muita väriyhdistelmiä. 

Parhaat tuotteet: 

1. Kaksi helmiäishiekan sävyä on saanut seurakseen villin vihreän ja sähäkän sinisen. Isadora Eye Shadow Quartet -luomiväripaletti, 16,90 €. 2. L’Oréal Paris La Palette Glam -luomiväripaletissa on ruskean ja beigen lisäksi jopa kahdeksan pirteää kesäsävyä, 19,90 €. 3.  Kubiss Trio Eyeshadow -luomiväripaletti on täydellinen kesäsetti, 3,95 €.
1. Kaksi helmiäishiekan sävyä on saanut seurakseen villin vihreän ja sähäkän sinisen. Isadora Eye Shadow Quartet -luomiväripaletti, 16,90 €. 2. L’Oréal Paris La Palette Glam -luomiväripaletissa on ruskean ja beigen lisäksi jopa kahdeksan pirteää kesäsävyä, 19,90 €. 3. Kubiss Trio Eyeshadow -luomiväripaletti on täydellinen kesäsetti, 3,95 €.

 

Vihreä kissa

Jos vierastat kirkkaita värejä, värillinen rajaus on helppo ja yksinkertainen tapa tuoda meikkiin uutta ilmettä. Rohkein kokeilee tänä kesänä trendikästä kirkkaanvihreää tai sähkönsinistä kissarajausta. Väri on jo itsessään niin tehokas, että muu meikki kannattaa pitää simppelinä. Huoliteltu pohjameikki, siistit kulmakarvat ja kevyt kerros ripsiväriä riittävät. Väriviirut ovat myös helppo tapa päivittää päivämeikki iltaan.

Parhaat tuotteet: 

1. Kostealla, pesusienimäisellä L’Oréal Paris Glam Bronze -aurinkopuuterilla saat kasvoillesi luonnollisen päivetyksen, 19,90 €. 2. Loistavan hinta-laatusuhteen nudepuna on nappivalinta värikkäälle silmämeikille, 9 €, H&M. 3. Nyxin Vivid Brights -eyelinerillä loihdit tarkat ja terävät kissansilmät, sävy Envy, 7,30 €. 4. The One Colour Soft -huulipunakynää ei tarvitse teroittaa, etkä tarvitse erikseen huultenrajauskynää, sävy Beige Taupe, 12 €.
1. Kostealla, pesusienimäisellä L’Oréal Paris Glam Bronze -aurinkopuuterilla saat kasvoillesi luonnollisen päivetyksen, 19,90 €. 2. Loistavan hinta-laatusuhteen nudepuna on nappivalinta värikkäälle silmämeikille, 9 €, H&M. 3. Nyxin Vivid Brights -eyelinerillä loihdit tarkat ja terävät kissansilmät, sävy Envy, 7,30 €. 4. The One Colour Soft -huulipunakynää ei tarvitse teroittaa, etkä tarvitse erikseen huultenrajauskynää, sävy Beige Taupe, 12 €.

Sinisilmä

Ihastuitko sinäkin teinivuosinasi sähkönsiniseen? Tämä sähäkkä väri tekee nimittäin paluun missäpä muualla kuin silmissä. Meikin juju on rajata sekä ylä- että alaluomi pehmeällä, runsaspigmenttisellä kajalkynällä. Pyörittele kynää käsissäsi ennen levitystä. Näin värimassa pehmenee ja vedosta tulee tasainen ja värikylläinen. Kun huomio kiinnittyy silmiin, iho saa olla huolitellun luonnollinen, eli meikkipohja on ohut ja kuulas.

Parhaat tuotteet: 

1. Rimmel Insta Flawless -sävyvoide jättää ihon kevyen kuultavaksi, mutta peittää pikkuvirheet, SPF 15, 9,90 €.  2. Rimmel Magnif’Eyes 2-in-1 -silmämeikkikynästä löytyvät sekä musta että sähkönsininen sävy, 9,50 €.  3. Vedenkestävässä Artdeco High Performance -meikkikynässä on runsaasti väri-pigmenttejä, 15 €. 4. Isadora Perfect Contour -kajalkynällä saat pehmeän, vedenkestävän rajauksen, 9,90 €.
1. Rimmel Insta Flawless -sävyvoide jättää ihon kevyen kuultavaksi, mutta peittää pikkuvirheet, SPF 15, 9,90 €. 2. Rimmel Magnif’Eyes 2-in-1 -silmämeikkikynästä löytyvät sekä musta että sähkönsininen sävy, 9,50 €. 3. Vedenkestävässä Artdeco High Performance -meikkikynässä on runsaasti väri-pigmenttejä, 15 €. 4. Isadora Perfect Contour -kajalkynällä saat pehmeän, vedenkestävän rajauksen, 9,90 €.

 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

Sannin hiuksissa on aiemmin nähty myös liilaa sävyä. Kuva: Mikko Hannula ja Instagram

Petrolinväriset latvat toimivat myös tummassa tukassa. 

Laulaja Sannilla on kirjaimellisesti värikäs hiushistoria, mutta sininen tukka on pitkään ollut hänen tunnusmerkkinsä. Sinisen sävyistä Sannin päässä on nähty suurin piirtein kaikki: harmahtava savunsininen, kirkas turkoosi, pastellinen vaaleansininen, mustaan liukuva tummansininen... 

Nyt Sanni näyttää kuitenkin ottaneen varaslähdön uuteen vuoteen hiusvärinvaihdoksella. Hän julkaisi tänään Instagram-tilillään kuvan uudesta vihreästä – tai petrolinvärisestä, miten sen nyt ottaa – kuontalostaan. 

Kuvan perusteella hiusten tyvi on hyvin tummanruskea ja pituudet hohtavat syvänvihreinä. 

 

🥑🥝🥒💚

Henkilön SANNI (@sannivirallinen) jakama julkaisu

Seuraavaksi sitrussävyjä?

Sannin lisäksi moni muukin suomalainen on viihtynyt sinisessä tukassa viime vuosina. Samoin pinkin ja hattaran sävyt ovat olleet suosittuja.

Jos ennustaa pitää, seuraava iso trendi voivat olla vihreät ja keltaiset hiukset. Perusteluja piisaa:

Siinä missä vaaleimmat vihreän ja keltaisen sävyt vaativat alle hiuksia kuluttavan vaalennuksen, petrolinsävyä voi saada suoravärillä aavistuksen tummempiinkin hiuksiin. Helppokäyttöinen trendi siis. 

Tyylikonsultti Leena Sarven mielestä paras kauneusniksi on olla sinut itsensä kanssa.

Tyylikonsultti Leena Sarvelle kauneus tarkoittaa ennen kaikkea asennetta, mutta myös sunnuntaisia turvenaamiohetkiä. Kun hän ostaa huulikiiltoja, edes taivas ei ole rajana. Nyt hän paljastaa kauneusniksinsä ja -paheensa.

Kauneusniksini…

Kasvojen perusteellinen puhdistaminen. Olen tarkka erityisesti silmämeikin kanssa, että jokainen ripsivärin muru lähtee. En myöskään mene nukkumaan ilman silmänympärysvoidetta. Tärkeintä on kuitenkin olla sinut itsensä kanssa. Jokaisella on nenänpielessään tai leuassaan epäpuhtauksia. Ne eivät näy kadun toiselle puolen. Ryhti kuntoon ja hymy kasvoille. Se on paras vinkkini.

Kauneussalaisuuteni…

Käyn kosmetologilla kahden kuukauden välein. Puuterihuoneen Katrilla on maagiset kädet. Käytän myös viikoittain syväpuhdistavaa naamiota. Sunnuntai on kauneuspäiväni. Mieheni kutsuu sitä kauheuspäiväksi. Silloin kävelen turpeet naamallani kotonamme.

Paheeni…

Auringon ottaminen. En voi sille mitään, aurinko vetää puoleensa. Terassilla valitsen aina aurinkoisimman pöydän, ja uima-altaalta minua saa houkutella pois. Maksan paheestani couperosalla, jota on leuassani ja poskipäissäni. Onneksi käteni hakeutuvat nykyään 50-suojakertoimille.

Kauneinta minussa…

Hymyni, joka ulottuu silmiini ja tulee sydämestäni. Kun minusta otettiin ensimmäiset mallitestikuvat, valokuvaaja sanoi, että sinulla on miljoonan dollarin hymy. Olen käynyt samalla hammaslääkärillä puolen vuoden välein siitä saakka, kun täytin 16. Kun suu voi hyvin, elimistöllä menee paremmin.

Tuhlaan…

Huulikiiltoihin. Kun ostan huulikiiltoja, edes taivas ei ole rajana. Mieheni on usein todennut, että nykyiset riittävät jo. Olen aina tykännyt meikistä, jossa silmät ovat tummat ja huulet vaaleat. Lisään huulikiiltoa päivän mittaan useasti.

Säästän…

Silmämeikinpoistoaineessani. Rakastan marketin silmämeikinpoistolappuja. Kun matkustan, pakkaan lappuja käsimatkatavaroihini pakastepussissa. Öljyinen pinta voitelee ihoa ja notkistaa ripsiä. Myös tyttäreni käyttää niitä.

Aion…

Jatkaa kuntosaliharrastustani. Raudan vääntäminen on parasta kasvojumppaa. Olen käynyt salilla yli kolmekymmentä vuotta. Päiväni aloitan kävelyllä meren rannalla. Rakastan merta. Kun seison sen äärellä, tunnen, että olen matkalla jonnekin.

Toivoisin, että…

Suomalaiset naiset eivät pitäisi itseään vakan alla. Yleensä laittaudumme vain Leville ja laivalle, vaikka arki on kuitenkin se, jota elämme eniten. Suomalaisilla on upean väriset silmät: vedenvihreät tai taivaansiniset. Niitä kannattaa korostaa.

56-vuotias tyylikonsultti ja muodin ja kauneuden sekatyöläinen.

Asuu Helsingissä puolisonsa, 19-vuotiaan tyttärensä ja kahden koiransa kanssa.

Aloitti mallintyöt 1978. Vetänyt myös omaa tyyliohjelmaa televisiossa.