Jennifer Aniston ihailee naisia, jotka antavat itsensä ikääntyä luonnollisesti. Kuva: Reuters
Jennifer Aniston ihailee naisia, jotka antavat itsensä ikääntyä luonnollisesti. Kuva: Reuters

Justin Theroux panisi aseen Jennifer Anistonin ohimolle, jos tämä turvautuisi kauneuskirurgiaan.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 45, vastustaa kauneusleikkauksia ja on harmissaan, että monet hänen ystävänsä ovat pilanneet kasvonsa leikkauksilla ja erilaisilla täyteaineilla.

– Olen nähnyt, miten ystäväni yrittävät pysyä iättöminä. Olen kiitollinen, että voin oppia heidän virheistään – en todellakaan piikitä *askaa kasvoihini, Jennifer sanoi Yahoo Beauty -sivuston haastattelussa.

Entinen Frendit-näyttelijä uskoo, että monen kauneuskirurgisia operaatioita tehneet naiset näyttäisivät paljon nuoremmilta ilman toimenpiteitä.

– Sydämeni murtuu, kun näen plastiikkakirurgilla käyneitä naisia. He yrittävät pysäyttää kellon, näen heissä lähinnä vain epävarmuutta.

Gloria Steinem, Diane Keaton ja Annette Bening. Kuvat: Reuters

Haastattelussa Jennifer kertoo ihailevansa naisia, jotka eivät ole paineista huolimatta muokanneet kasvojaan, vaan antavat itsensä ikääntyä luonnollisesti.

Gloria Steinem on yksi tyrmäävimmistä naisista maailmassa, Diane Keatonin ja Annette Beningin ohella. En tuomitse, jos joku tekee leikkauksia. Silti joskus tekisi mieli rukoilla läheisiä ystäviäni, etteivät he koskisi kasvoihinsa.

Jenniferin mukaan myös hänen kumppaninsa, näyttelijä Justin Theroux, vastustaa kauneusleikkauksia ja pitää Jenniferistä luonnollisena.

– Mieheni panisi aseen ohimolleni, jos antaisin kajota kasvoihini.

Justin Theroux ja Jennifer Aninston. Kuva: Reuters

Lue myös:

Suomen oma Barbie: "En voisi olla ylipainonen"

Kolmekymppinen nainen marssi plastiikkakirurgille – johan alkoi vikoja löytyä

Olli Herman puolustaa kauneuskirurgiaa

Nainen haluaa olla kuin Oscar-voittaja: käyttänyt 17 000 euroa leikkauksiin

Joko olet kokeillut kestotrendikkääksi muodostunutta ruusukultaa silmämeikissä?

Ruusukulta on yksi viime vuosien selkeimmistä trendiväreistä, oli kyse sitten pukeutumisesta, koruista, sisustuksesta tai vaikka meikistä. Monikäyttöinen väri näyttää vain jatkavan voittokulkuaan myös meikissä. Se sopii niin kevyeen kesämeikkiin kuin syksyisen tummanpunaisten huulten pariksi. Jos et vielä ole testannut ruusukultaista meikkiä, nyt on aika.

Punertavien silmämeikkisävyjen käyttö kuitenkin epäilyttää monia. Siksi kokosimme takuuvarmat vinkit ruusukultaiseen silmämeikkiin.

1. Kimalla rohkeasti

Reilusti hohtavat sävyt ovat aina helppokäyttöisempiä kuin mattavärit, joiden häivyttäminen vaatii taitoa tai vähintäänkin aikaa. Kunnolla kimmeltävä luomiväri antaa anteeksi kiireessä tehdyn häivytyksen ja huutaa vähän kauemmaksikin, että tässä on nyt kyse silmämeikistä, ei punoittavista silmistä.

2. Muista ripsiväri

Kunnolla mustatut ripset kehystävät katseen ja tekevät luomiväristä viimeistellyn näköisen. Myös ripsien taivuttaminen kannattaa, meikkiguru Marianna Hewitt on muistuttanut. Varman päälle vetäjä piirtää silmiin myös mustat rajaukset.

 

Keep your addiction alive. Especially if it's makeup! 💄💋 - • Brows: Ebony dipbrow pomade @anastasiabeverlyhills • Eyes: Painterly paint pot @maccosmetics, Desert Dusk Palette @hudabeauty @shophudabeauty, Cheap Thrill lip topper @limecrimemakeup, Trooper liquid eyeliner @katvondbeauty • Lashes: Another Shot of Whispie from @velourlashesofficial • Face: @esteelauder Double wear foundation in Tawny, Orgasm blush @narsissist, Milk Chocolate soleil bronzer @toofaced, Custard radiant creamy concealer @narsissist, Translucent Setting Powder @lauramercierme @lauramercier • Highlighter: • Highly Wasted @colourpopcosmetics Lips: Underground lipstick @gerardcosmetics #musingsonszr #dubaiglam #wakeupandmakeup #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #wakeupandmakeup #makeupjunkie #rosegoldmakeup #velourlashes #esteestories #lauramercierme #narsissist #mercierbyme #colourpop #colourpopme #fallmakeup #blendwithtrend #makeuptransformation

Henkilön Musings On Sheikh Zayed Road (@mariya.gg) jakama julkaisu

Rutkasti ripsiä ja musta rajaus, siinä näyttävän ruusukultameikin tärkeimmät apulaiset.

3. Valitse suosikkisävy

Ruusukulta on imarteleva meikkisävy hyvin monenlaiseen väritykseen. Oikeasti tärkeintä kuitenkin on, että luomivärin sävy miellyttää omaa silmää niin, että aina peilin ohi kulkiessa tekee mieli vinkata itselle silmää.

4. Kokeile yhden värin meikkiä

Ruusukulta on helppo sävy eleettömän tyylikkääseen yhden värin silmämeikkiin. Kun se on hallussa, voikin siirtyä meikkaamaan koko kasvot saman sävymaailman väreillä – ruusukulta toimii erinomaisesti siinäkin tarkoituksessa.

5. Yhdistä tummiin huuliin

Tummanpunainen huulipuna on jokasyksyinen hitti. Hempeät ruusuluomet ja viettelevät tummat huulet ovat täydentävät loistavasti toisiaan. Paras lopputulos syntyy, kun huulten ja luomien sävyt ovat molemmat joko kylmät tai lämpimät. 

Tummat huulet ja ruusukultaluomet ovat täydellinen pari.

Sinisen ripsivärin haut ovat lisääntyneet Pinterest-kuvapalvelussa 234 prosenttia.

Ensin tuli sininen luomiväri, nyt kasarivillitys ulottuu jo ripsiin. Byrdie-kauneussivusto kertoo, että sinisen ripsivärin Pinterest-haut ovat huimassa nousussa.

Eikä ihme, sillä tyyli näyttää jälleen hauskalta! Meikkitaiteilija Tina Turnbow neuvoo Byrdien jutussa, että sinisestä kannattaa tehdä koko kasvojen väripilkku. Muu meikki on hyvä pitää hillittynä.

– Kun ripsiväri on sininen, on tärkeää, että luomiväri ja rajaus ovat pehmeät, jotta ne eivät valtaa lookia, meikkaaja ohjeistaa.

Hän suosittelee pehmeää sinistä rajausta aivan ripsien tyveen, jotta sininen korostuu. Sen lisäksi yläluomelle voi lisätä mustan – tai miksei vaikka kultaisen tai hopeisen – rajauksen.

Siniset ripset näyttävät upeilta myös ilman mitään rajauksia. Silloin ne pääsevät todella pääosaan.

Arkityyliin voi tuoda vain ripauksen sinertävää väriä niin, että levittää ensin normaalisti mustaa tai tummanruskeaa ripsiväriä ja sen jälkeen sutii sinistä vain ripsien kärkiin.

Tyyliin vaikuttaa tietenkin eniten se, minkä sinisen sävyn ripsiinsä valitsee. Tumma laivastonsininen menee melkein mustasta, mutta miksei sävy voisi olla vähän räiskyvämpikin?