Diorin näytöksessä ei tummaa huulipunaa säästelty. Kuva: IMAXTree
Diorin näytöksessä ei tummaa huulipunaa säästelty. Kuva: IMAXTree

Kalkkilaivan kapteenillakin voi olla mukavaa meikatessa. Kokeile näitä tyylejä!

Auringon lämmittävät säteet iholla – niitä ei nähdä enää hetkeen, ja edellisistäkin on jo kuukausia aikaa. Jos peilistä katsoo kalvakka ilmestys, ei kannata hätkähtää.

Supervaalea iho takaa ihan uusia mahdollisuuksia leikitellä laittautuessaan. Miten tylsää olisikaan, jos meikkaaminen olisi aina samanlaista?

Kokeile esimerkiksi näitä neljää tyyliä.

1. Kevytgootti

Jos kalpeus kerran on vahvin piirteesi, mikset ottaisi siitä iloa irti? Korosta vaaleaa hipiää simppelillä meikillä, jonka pääosaan nostat yhden piirteen: väritä esimerkiksi kulmakarvat vähän tavallista voimakkaammin tai maalaa huulet todella tummalla punaisella (pääkuvassa). Korsetit ja pitsin voi jättää vähemmälle, sillä meikki tuo mukavaa kontrastia muuten tuikitavalliseen olemukseen (lue: neule ja farkut).

Meikkipussin voi päivittää talveen viileillä mattasävyillä.

2. Viileästi cool

Jos kesä on lämpimien ja kimmeltävien sävyjen aikaa, meikkipussin voi päivittää talveen viileillä mattasävyillä. Vaihtelu virkistää aina! Nyt on täydellinen aika harmaan ja mustan sävyillä loihditulle smokey eye -silmämeikille.

Meikkitaiteilija ja vloggaaja Melissa Alatorre esittelee videollaan kaksi lookia, joista toinen on luotu viileillä sävyillä, toinen lämpimillä. Melkoinen ero! Meikkaaminen alkaa videon kohdassa 2:48.

3. Ekstrahehkua

Yksi hehkuvan ihon salaisuuksista on riittävä kosteutus. Sitä tarvitaan talvella! Kuva: IMAXTree
Yksi hehkuvan ihon salaisuuksista on riittävä kosteutus. Sitä tarvitaan talvella! Kuva: IMAXTree

Kalpeuden ei tarvitse tarkoittaa latteutta. Vaaleakin iho saa hehkua! Meikkihyllyiltä löytyy runsaasti erilaisia hohdetuotteita, joilla ihon saa hehkuvan heleäksi. Levitä korostustuotetta kasvojen korkeimpiin kohtiin, erityisesti poskipäille. Pidä huoli siitä, että sävy on tarpeeksi vaalea, sillä ihoa tummempi sävy saattaa näyttää likaiselta tahralta.

Kalpeuden ei tarvitse tarkoittaa latteutta.

4. Feikkaa lämpöä

Kuka sanoi, että kalpeuteen täytyy tyytyä? Aurinkopuuteria voi käyttää läpi vuoden, kunhan sävy on vain pari astetta ihoa tummempi. Levitä aurinkopuuteria suurella puuterisiveltimellä kasvojen ulkoreunoille. Myös poskipuna tuo kasvoille eloa – punaiseen ja pinkkiin taittavat sävyt toimivat vaalealla talvi-iholla erityisen hyvin, oranssit kannattaa jättää ruskettuneempia päiviä varten.

Jos et ole vielä löytänyt aurinkopuuterisuosikkiasi, kauneusvloggaaja KathleenLights esittelee videolla oman massiivisen kokoelmansa ja kertoo eri tuotteiden hyvistä ja huonoista puolista. Monet videon meikeistä ovat myynnissä myös Suomessa tai tilattavissa nettikaupoista.

Iso-Britannian prinssi joutuu maksamaan varsin pitkän punnan pitääkseen tukkansa lyhyenä.

Iso-Britannian kruununprinssi William, 36, on tehnyt sen, minkä moni kaljuuntuva mies tekee jossain vaiheessa taivaltaan: hän on vetänyt hiuksensa ihan lyhyiksi. Uutinen ei ole sinänsä millään tavalla merkittävä, mutta se, kuinka paljon William on saanut rahaa uppoamaan parturikäyntiin, saa kyllä pohtimaan.

Brittilehti The Sunin mukaan Williamin siilitukan leikkaaminen maksoi nimittäin 180 puntaa eli siis yli 200 euroa. Monet brittiläiset Twitter-käyttäjät ovat olleet tiedosta varsin hämmentyneitä.

– En ole koskaan maksanut enempää kuin kympin hiustenleikkuusta. Tämä mies on ryöstetty, Patrick Smith kommentoi muiden muassa Twitterissä.

Mutta, lähteiden mukaan kalliille hinnalle on kuitenkin selitys!

Ensinnäkin, William käytti hiustenleikkauksessaan puolisonsa herttuatar Catherinen suosimaa kampaajaa. Ja kuten monet tietävät, Katen hiukset ovat monien ihailemat, joten niihin ei taatusti pääse käsiksi ihan kuka tahansa kampaussaksien heiluttelija.

Toiseksi, hiustenleikkuu on mitä todennäköisimmin suoritettu Williamin kotona Kensington Palacessa. Kampaaja on siis joutunut raahaamaan kaikki kampaamotarvikkeensa (eli siis ainakin sakset) ja itsensä studion ulkopuolelle. Ei siis ihan tavanomainen leikkuukeikka kuitenkaan!

Kolmanneksi, kuninkaallisten varat eivät hevillä lopu. Ehkäpä William haluaa tukea kansakuntansa parturiyrittäjiä maksamalla vähän ylimääräistä?

Vitsiä pakenevasta hiusrajasta

Prinssi Williamin kaljuuntuminen on vuosien varrella noussut eräänlaiseksi kuninkaalliseksi vitsiksi. Williamin pikkuveli Harry, 33, on tasaisin väliajoin kiusoitellut Williamia vetäytyvän hiusrajan takia.

– Hän on taatusti fiksumpi kuin minä, me varmistuimme siitä jo koulussa – samaan aikaan, kun hän alkoi kaljuuntua, Harry on todennut.

William itsekin on vaikuttanut suhtautuvan kevyesti hiustensa hupenemiseen. Kun Williamin esikoinen George syntyi vuonna 2013, prinssi vitsaili:

– Hänellä on paljon enemmän tukkaa kuin minulla, kiitos luoja!

Tässä vielä havainnollistava kuva siitä, kuinka suuri muutos prinssin hiuksissa on tapahtunut: 


William hiustenleikkuun jälkeen.
William ennen hiustenleikkuuta.
 

 

Korvanlehdet somistetaan nyt useilla pienillä ja yhteensopivilla korvakoruilla.

Takavuosina teinit lävistyttivät innokkaasti korvanlehtiään – yksi reikä ei todellakaan riittänyt. Viime vuosina korvistrendeissä on kuitenkin suosittu näyttäviä, niin sanottuja statement-korvakoruja. Yhdet isot korut tai vain yksi iso koru toisessa korvassa ovat riittäneet.

Nyt pienet ja minimalistiset korvakorut ovat jälleen tulossa takaisin, mutta runsaina joukkoina. Ideana on stailata korvanlehti yhteensopivilla koruilla näyttäväksi. Yksittäiset korut voivat olla pieniä ja yksinkertaisia, mutta renkaiden, nappimallisten ja roikkuvien korujen yhdistelmästä syntyy kiinnostava kokonaisuus.

Mikäli korvanlehdessä sattuu olemaan enemmänkin reikiä (tai sellaisia innostuu ottamaan), yksi koru voi kulkea kahden reiän kautta.

 

The cartilage of this #CuratedEar is pierced in three places: the Conch, the Helix, and the Tash Rook. The Conch holds a Diamond Four Ball Trinity, the Helix a pair of Plain Rings, and the Tash Rook a glowing Diamond Trinity. Each is unique, but are linked by their patterns of three and unifying, rich, Yellow Gold setting. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @kevinthepiercer⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #Conch #ConchPiercing #Helix #HelixPiercing #TashRook #TashRookPiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing Malachite Hinged Hoop by @missomalondon

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Yksi ”curated ear” -trendin edelläkävijöistä on korusuunnittelija Maria Tash, jonka luomukset ovat bloggareiden ja somevaikuttajien suosiossa. Tunniste #earparty eli korvabileet on noussut suosituksi Instagramissa.

Lisää inspiraatiota löytyy Instagramista myös tunnisteella #curatedear. Myös Pinterestiin kannattaa kurkata.

 

This look showcases large, stunning White Gold shapes in the upper cartilage, while adorning the lobe with smaller, daintier Yellow Gold pieces. The Tash Rook houses a show-stopping Diamond Star Garland, which fills up the majority of the upper ear's flat canvas, while its partner, the Invisible Diamond Eternity, completes the helix. Pieces in all shapes and sizes decorate the lobe, including a Diamond Flower and Diamond Lightning Bolt. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @prikdpeterrobin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #helix #helixpiercing #tashrook #tashrookpiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Korvakorujen yhdistelyssä symmetria ei ole olennaista – vaikka jokainen korvakoru voi olla erilainen. Korut kannattaa valita niin, että ne sopivat omaan tyyliin ja yhteen toistensa kanssa.

Erilaisten kivien yhdistely näyttää hauskalta, kun korvanlehdessä on useampi vierekkäinen reikä.
 

The Odette earring via @billiefaricyhyett.✨

Henkilön NATASHA SCHWEITZER JEWELLERY (@natashaschweitzer) jakama julkaisu

Graafisia muotoja vai pientä ja herkkää? Enää ei tarvitse valita, sillä tyylit näyttävät sopivan hyvin yhteen.
 

Pierced. #miniearrings #earparty #fiveandtwo

Henkilön HOMBRE (@hombrejewelry) jakama julkaisu

Pikkuruiset ja yksinkertaiset korut näyttävät hauskoilta, kun niitä on useita.