Näyttelijä Rob Lowea harmittaa, että hyvännäköisiä syrjitään. Kuva Reuters
Näyttelijä Rob Lowea harmittaa, että hyvännäköisiä syrjitään. Kuva Reuters

Rob Lowen mielestä hyvännäköisiä ei oteta vakavasti. Näyttelijä kuitenkin myöntää, ettei itsekään olisi ottanut itseään vakavasti nuorena, koska oli niin pirun nätti.

On rankkaa olla hyvännäköinen! Näin väittää jenkkinäyttelijä Rob Lowe, 50. Hänen mielestään hyvännäköisiä ihmisiä kohtaan on uskomattomia ennakkoluuloja.

– Hyvännäköiset ihmiset eivät voi olla syvällisiä tai kiinnostavia, he eivät voi tuntea tuskaa, eikä heillä voi olla rankkaa, näyttelijä perustelee New York Times Magazines -lehden haastattelussa.

Lowea harmittaa hyvännäköisiin liittyvät ennakkoluulot myös ammattinsa puolesta. Hänen mukaansa monet ajattelevat, että viehättävän näköiset näyttelijät eivät voi olla uskottavia tai hauskoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rob Lowe elokuvassa My Life With Liberace (Behind the Candelabra).

Nykyään Lowe ei kuulemma kärsi ulkonäöstään yhtä paljon kuin nuorempana. Hän myös ymmärtää ihmisiä, joilla on ennakkoluuloja kauniita ihmisiä kohtaan.

– Kun olin teini-idoli, olin niin pirun nätti, etten olisi itsekään ottanut itseäni vakavasti.

Lowe sai pitkään "kauniin pojan" rooleja, mutta on tyytyväinen nykyisiin rooleihinsa. Erityisesti hän pitää hahmoista, joissa hänelle tehdään muodonmuutos.

Saksalaiset tutkijat varmasti ymmärtävät Lowen tuskan. Heidän tutkimustensa mukaan kauniit kasvot eivät nimittäin jää yhtä hyvin mieleen kuin vähemmän viehättävät kasvot.

Lue myös:

Evoluutiobiologi: "Älä ota liian komeaa miestä"

Onko tämä mies älykäs?

Sisältö jatkuu mainoksen alla