Näyttelijä Rob Lowea harmittaa, että hyvännäköisiä syrjitään. Kuva Reuters
Näyttelijä Rob Lowea harmittaa, että hyvännäköisiä syrjitään. Kuva Reuters

Rob Lowen mielestä hyvännäköisiä ei oteta vakavasti. Näyttelijä kuitenkin myöntää, ettei itsekään olisi ottanut itseään vakavasti nuorena, koska oli niin pirun nätti.

On rankkaa olla hyvännäköinen! Näin väittää jenkkinäyttelijä Rob Lowe, 50. Hänen mielestään hyvännäköisiä ihmisiä kohtaan on uskomattomia ennakkoluuloja.

– Hyvännäköiset ihmiset eivät voi olla syvällisiä tai kiinnostavia, he eivät voi tuntea tuskaa, eikä heillä voi olla rankkaa, näyttelijä perustelee New York Times Magazines -lehden haastattelussa.

Lowea harmittaa hyvännäköisiin liittyvät ennakkoluulot myös ammattinsa puolesta. Hänen mukaansa monet ajattelevat, että viehättävän näköiset näyttelijät eivät voi olla uskottavia tai hauskoja.

Rob Lowe elokuvassa My Life With Liberace (Behind the Candelabra).

Nykyään Lowe ei kuulemma kärsi ulkonäöstään yhtä paljon kuin nuorempana. Hän myös ymmärtää ihmisiä, joilla on ennakkoluuloja kauniita ihmisiä kohtaan.

– Kun olin teini-idoli, olin niin pirun nätti, etten olisi itsekään ottanut itseäni vakavasti.

Lowe sai pitkään "kauniin pojan" rooleja, mutta on tyytyväinen nykyisiin rooleihinsa. Erityisesti hän pitää hahmoista, joissa hänelle tehdään muodonmuutos.

Saksalaiset tutkijat varmasti ymmärtävät Lowen tuskan. Heidän tutkimustensa mukaan kauniit kasvot eivät nimittäin jää yhtä hyvin mieleen kuin vähemmän viehättävät kasvot.

Lue myös:

Evoluutiobiologi: "Älä ota liian komeaa miestä"

Onko tämä mies älykäs?

Näyttävä juhlakampaus ei vaadi pitkää tukkaa.

Kymmenen eri tyyliä

Polkkatukkaisen Milabun kanava on aarreaitta vaihtelua kaipaavalle lyhyttukkaiselle. Kymmenen elegantin kampauksen ohjevideo on vain jäävuoren huippu hänen kekseliäistä kampausideoistaan.

Kuohkeat kiharat

Kapealla kiharruspuikolla tai suoristusraudalla kiharat saa loihdittua hyvinkin lyhyeen tukkaan.

Juhlanuttura polkkaan

Moni juhlakampaus perustuu siihen, että hiukset kiharretaan ensin. Tämä juhlava nutturaa muistuttava kampaus syntyy polkkamittaiseen tukkaan ilman esikäsittelyä.

Elegantti kampaus ihan lyhyisiin hiuksiin

Tyylikäs juhlakampaus on mahdollinen, vaikka osa hiuksista olisi vain muutaman sentin mittaisia. Chloe Brown, jonka kanavalla on muitakin kauniita kampauksia lyhyisiin hiuksiin, näyttää mallia.

Kierrettä ja kiharaa

Tämä kepeä ja kaunis lyhyen polkkatukan juhlakampaus ei vaadi letitystaitoja, vaan perustuu kihartamiseen ja hiusosioiden kieputtamiseen toistensa ympäri. 

Pinneillä ja hiuskoristeilla voi tehdä paljon lyhyttä tukkaa juhlakuntoon laittaessa. Näyttävä koriste muuttaa simppelinkin kampauksen hetkessä juhlavaksi.

Arkimeikin tekeminen voi olla yhtä helppoa kuin verkkareiden vetäminen jalkaan.

Verryttelyhousut ovat hyvä vertauskuva kaikille sellaisille asioille, jotka eivät varsinaisesti tuo lisää hohtoa elämään mutta joita ilmankaan ei pärjäisi.

Tällä hetkellä Redditissä pohditaan, mitkä ovat meikkipussiemme verryttelyhousuja. Siis tuotteita, jotka ovat ehkä vähän tylsiä, mutta joihin voi aina luottaa. Aiheesta kirjoittaa myös StyleCaster-sivusto. Innoituksena tuoreelle keskustelulle ovat toimineet emilynoel83:n ja Livloveshermakeupin Youtube-videot vuosilta 2016 ja 2017, joilla esiteltiin verkkarimeikkien käsite.

Verkkarimeikki on siis hauska, uusi nimitys tuotteelle, joka on todettu käytössä hyväksi. Usein tällaisen meikin tunnistaa siitä, että se tulee pakattua mukaan matkalle. Se voi olla tietty tuote tietyltä merkiltä tai sitten luottotuote värinsä ja käyttötarkoituksensa puolesta, esimerkiksi juuri oikeaa viininpunaisen sävyä oleva huulipuna.

Reddit-käyttäjät kertoivat, mitkä tuotteet ansaitsevat heidän mielestään verkkarimeikin aseman:

  1. ”Mikä tahansa, missä lukee sävytetty tai sävyttävä edessä. Sävyttävä päivävoide, sävyvoide ja niin edelleen.”
  2. ”Luomivärikynät. Vetäiset siitä vaan, häivytät sormilla ja näyttää kahdessa minuutissa siltä, että olet nähnyt paljonkin vaivaa.”
  3. ”Mikä tahansa ruskeanharmaa sävy luomivaossa.”
  4. ”Puuteri hillitsemään rasvaisuutta ja poskipuna, jotten näyttäisi haamulta. Tosin jos laiskottaa, jätän kasvoni paljaiksi.”
  5. ”Käytän vähintään ripsiväriä ja hillittyä huulipunaa lähestulkoon joka päivä.”
  6. ”Kulmakynä ja -geeli sekä maskara. Joskus pelkät kulmat.”

Mitkä ovat sinun verkkarimeikkejäsi? Kerro kommenteissa!