Tukkajumalattaret löytyvät nykyisin Instagramista. Kuva: Shutterstock.
Tukkajumalattaret löytyvät nykyisin Instagramista. Kuva: Shutterstock.

Instagramista voi bongata mahtavia ideoita juhlakampaukseen tai uuteen hiusväriin. Tässä suosikkimme.

Harry Josh, @harryjoshhair

Tekisikö mieli laittaa tänäänkin tukka ponnarille? Vilkaise sitä ennen hiustaiteilija Harry Joshin Insta-tiliä ja tulet takuulla toisiin aatoksiin. Oman luksusbrändin luonut Josh julkaisee kuolattavan täydellisiä kuvia muhkeista kampauksista ja hulmuavista hiuksista. Tyvikohottajaa tukkaan ja fööni käteen, siskot!

 

Jen Atkins, @jenatkinhair

Vaikka et olisi Kardashian-klaanin suurin fani, sukella julkkisten luottokampaaja Jen Atkinsin kuvavirtaan. Khloen ja Kylien kuvien lisäksi tilillä on värjäyksiä sekä leikkauksia, joita tulet takuuvarmasti esittelemään omalle kampaajallesi seuraavalla tapaamisella. Varoitus! Saatat alkaa himoita supertrendikästä lob-polkkatukkaa tai dippivärjättyjä latvoja.

 

Fresh. @kyliejenner @glamouruk @alexeihay 💙 @patidubroff #JenAtkinHair

A photo posted by Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) on

 

Amber Fillerup, @amberfillerup

Kuinka monella eri tavalla hiukset voi letittää? Mahdollisuudet ovat rajattomat, ainakin kun selaa lettibloggaaja (kyllä, tällainenkin titteli on olemassa) Amber Fillerupin kuvavirtaa. Bloggaaja luo hiuksiinsa upeita lettikampauksia, joita hän esittelee yleensä lastensa seurassa.

 

Yesterday's braids ❤️ #Moscow #Russia @stregismoscownikolskaya

A photo posted by Amber Fillerup Clark (@amberfillerup) on

 

Guy Tang,  @guy_tang

Jos et ole aiemmin innostunut kreisiväreillä värjätyistä hiuksista, elämäsi voi muuttua nyt. Hollywoodin kuumimman värjäysmestarin Guy Tangin tili on täynnä toinen toistaan huikeampia My Little Pony- ja sateenkaaritukkia, jotka, ihme kyllä, näyttävät kaikessa väri-ilottelussaan uskomattoman tyylikkäiltä.

 

Neon hair 🍭 throwback! @hairbesties_

A photo posted by Guy Tang® (@guy_tang) on

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.