Sini Sabotage. Kuva: Liisa Valonen
Sini Sabotage. Kuva: Liisa Valonen
Vanessa Hudgens teki läpimurtonsa Disneyn High School Musical -elokuvissa. Kuva: Reuters
Vanessa Hudgens teki läpimurtonsa Disneyn High School Musical -elokuvissa. Kuva: Reuters

Vanessa esittelee kynsi-lookiaan Instagramissa ja kappas – kynsissä komeilevat räppäri Sini Sabotagen suunnittelemat tarrat.

Räppäri ja Idols-tuomari Sini Sabotage, 28, suunnitteli kalifornialaiselle kynsilakkavalmistajalle NCLA:lle kynsilakkoja ja -tarroja NCLA x Sini Sabotage -nimikkokokoelmaan. Sinin suunnittelemista kynsitarroista on innostuttu Hollywoodissa, ja esimerkiksi High School Musical -tähti, näyttelijä Vanessa Hudgens, 25, poseeraa naisräppärin luomuksissa tuoreessa Instagram-kuvassaan.

"Mun kynsitarrat lähti maailmalle ja nyt ne löytyy tän jumalattoman kauniin neidin kynsistä! Ja jos kerta Vanessakin, niin kyllä kohta tekin", Sini hehkuttaa tyytyväisenä Instagramissa.

Sinin ja NCLA:n kokoelma julkaistiin tämän vuoden alussa. Sini kertoi  MTV:n haastattelussa päätyneensä suunnittelemaan kynsilakkoja ja -tarroja ruotsalaisen suositun bloggaajan Fanny Lyckmanin kanssa  heidän yhteisen tuttunsa kautta.

Lue myös:

Tyyli & minä: Räppäri Sini Sabotage: "22 neliön yksiöni on kuin vaatevarasto"

Glitterpuuteria ja värillisiä kärkiä – näin teet kesän ihanimmat kynnet

Näyttelijä Oona Kareen hyväkuntoisten hiusten salaisuus on kookosöljy.

Näyttelijä Oona Kare leikkautti vuoden vaihteessa pitkät hiuksensa polkkamittaan.

– Se oli erittäin hyvä päätös. Pitkät hiukseni katkeilivat, kun niitä käsiteltiin töissä päivittäin. Olo on freesimpi, kun pitkät hiussuortuvat eivät kuumota niskassa. Hiusten leikkaamiseen tulee melkein himo: nytkin tekisi mieli lyhentää kunnolla.

Ahkera föönaaminen voi kuivattaa hiuksia. Siksi Oona välttää hiustenkuivaajan käyttöä. Hiustenhoidossa Oona luottaa perustuotteisiin.

– Kylpyhuoneestani ei löydy tyyriitä purkkeja. Kookosöljy on ehdoton suosikkini. Sillä saa palautettua kiillon hiuksiin.

– Olen huomannut, että stressi heikentää myös hiusten kuntoa. Sen vuoksi yritän huolehtia hyvinvoinnistani. Juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, mutta eritoten nautin elämästä. Ajattelen, että kupoli kiiltelee, kun sisältä hohtaa positiivista valoa!

Raskausaika oli hyvä hetki totuttaa hiukset siihen, että pesen ne vain kaksi kertaa viikossa, Sofia Ruutu kertoo.

Malli ja bloggaaja Sofia Ruudun hiusfilosofiaan kuuluu pestä hiuksia mahdollisimman harvoin.

– Raskauden aikana totutin hiukseni siihen, että pesen ne ainoastaan kaksi kertaa viikossa. Mutta kun sitten pesen, toteutan homman aina huolella pitkän kaavan mukaan. Pesemisen jälkeen föönaan hiukseni kuiviksi ja taivutan latvat suoristusraudalla. Näin ne pysyvät muodossaan useampia päiviä, hän kertoo.

Sofia pitää luonnollisista hiuksista.

– Ajattelen, että useimmille ihmiselle sopii parhaiten mahdollisimman oman väriset hiukset, mutta hieman freesatumpana versiona.

– Koska hiuslaatuni on skandinaaviseen tapaan suhteellisen hento, tuon siihen volyymia sekä ryhtiä raidoittamalla hiukseni muutaman kerran vuodessa. Hiusten sävy pysyy luonnollisena, mutta tekstuuria antavat raidat helpottavat hiusten käsittelyä ja kirkastavat ilmettä, hän kertoo.