Favoran puhdistusvaahto on tehokas mutta hellävarainen.
Favoran puhdistusvaahto on tehokas mutta hellävarainen.
Dr. Hauschkan Med-vartalovoide sopii ärtyneellekin iholle.
Dr. Hauschkan Med-vartalovoide sopii ärtyneellekin iholle.
LV:n sampoo ja hoitoaine auttavat pitämään värin täydessä loistossaan. Kosteuttava koostumus.
LV:n sampoo ja hoitoaine auttavat pitämään värin täydessä loistossaan. Kosteuttava koostumus.

Kutiseeko päänahka, kirraavatko sääret tai punoittavatko posket? Testasimme uutuudet, jotka helpottavat talvella herkän ihon kurimusta.

Kuiva sisäilma ja jäätävä ulkoilma ovat yhdistelmä, joka voi saada parkkiintuneenkin nahan ärtymään. Herkkäihoisen kannattaa olla tarkkana, jotta iho rauhoittuu ja on riittävän kostea. Jos iho pääsee kovin kurjaan kuntoon, sen hoitaminen muuttuu entistä vaikeammaksi. 

Nämä tuotteet auttavat pitämään kropan tyytyväisenä varpaista hiusten latvoihin:

Putsari

Pehmeä puhdistusvaahto on tuoksutonta eikä tunnu liian voimakkaalta kuumottavallakaan iholla. Se tekee silti selvää meikeistä, mutta rajauksia joutuu putsaamaan silmistä uudemman kerran. Iholle jää raikkaan pehmeä tuntu.

Favoran Pehmeä puhdistusvaahto, 11 €.

Vartalovoide

Jääruohoa sisältävän vartalovoiteen lupaillaan tuovan helpotusta kuivalle ja kutisevalle iholle. Voide tuoksuu hyvin miedolta ja on mukavan notkeaa ja nopeasti imeytyvää. Iho todellakin tuntuu rauhoittuvan välittömästi!

Dr. Hausckan Ice Plant Body care -vartalovoide, 39 €.

Hiusten pesu

Kyllä, myös herkkäihoiset värjäävät hiuksiaan! LV:n sampoo ja hoitoaine tuntuvat hellävaraisilta mutta myös riittävän hoitavilta. Blondattukin kuontalo jää mukavan pehmeäksi. Miinusta lähinnä putelien ulkonäöstä, joka ei kaamoksen madaltamaa mielialaa juurikaan nosta.

LV:n sampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille, 3 € / kpl.

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.