Laulaja on jäänyt koukkuun huulia raikastavaan tunteeseen.

”En edes muista, milloin ostin ensimmäisen Diorin Lip Maximizer -huulikiiltoni. Siitä lähtien tuote on kuitenkin ollut suosikkini, ja palaan siihen aina takaisin, vaikka välillä kokeilisin jotain muuta. En enää osaa olla ilman sitä tunnetta, minkä kiilto huulille antaa.

Kiilto tuoksuu piparmintulle tai mentolille ja tuntuu huulilla raikkaalta. Kun sitä levittää, huulilla kihelmöi kevyesti hetken. Koska tuote hoitaa ja turvottaa hieman, sen saa huulet näyttämään tasaisemmilta.

Kokeilen kiillosta uusia kausisävyjä sitä mukaa kun niitä tulee. Tämän kesän trendisävy on hieman helmiäistä sisältävä nudebeige. Se sopii käytettäväksi kaikkien huulipunien päälle, olipa punan sävy mikä tahansa. Jos on meikitön päivä, sipaisen kiiltoa ihan sellaisenaan.

Huulikiillon laittaminen on minulle se viimeinen silaus, ennen kuin lähden ovesta ulos.”


Diorin Lip Maximizer -huulikiiltosävy Beige sunrise, 44 €.

Lue myös:

Maria Sid: ”Tämä on maailman paras huulivoide”

Tuija Pehkonen: ”Ilman tätä meikkiä en selviä”

Sekaisin voideviidakossa? Testaa itsellesi sopivin Voidebaarissa (Yhteistyö)

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.