Kesäauringon pilkistäessä vaaleat hiukset alkavat kummasti tuntua ajankohtaisilta. Nämä sävyt tosin toimivat syksylläkin. Kuva: Shutterstock
Kesäauringon pilkistäessä vaaleat hiukset alkavat kummasti tuntua ajankohtaisilta. Nämä sävyt tosin toimivat syksylläkin. Kuva: Shutterstock

Kiikuta nämä kuvat kampaajallesi. 

Blondi ei ole vain blondi, vaan vaaleisiin hiuksiin on mahdollista toteuttaa lukuisia eri värisävyjä. Britannian Cosmopolitan listasi ajankohtaisimmat blondisävyt, ja me poimimme niistä kiinnostavimmat.

2 x kuumaa tuhkaa

 

Another look at this #finessebalayage stunner by @hairbyamandaackerman 👌#thefoxandthehair ✨

Henkilön The Fox & The Hair (@thefoxandthehair) jakama julkaisu

 

#finessebalayage by @hairbyamandaackerman ✨ #thefoxandthehair ✨ #balayage ✨

Henkilön The Fox & The Hair (@thefoxandthehair) jakama julkaisu

Kun vaalein tuhkablondi ei ala aivan hiusten tyvestä, tukka näyttää hyvältä vielä tyvikasvun ilmaannuttuakin. Tuhkan sävyt ovat yksi kesän isoista hiusväritrendeistä.

2 x klassista karamellia

 

That shine on those waves on my beautiful sister @ashashirlee #blondegoals #hairgoals @nakhair #nakhair @h2dhaircare #h2dhaircare

Henkilön Hair On The Boulevard (@hairontheboulevard) jakama julkaisu

Jos tuhkatrendi ei nappaa, ei huolta: klassisen kauniit karamellin vivahteet ovat aina ajankohtaisia. Lämpimän sävyiset hiukset  hohtelevat loppukesän ilta-auringossa ihanasti.

2 x blondi vai brunetti?

 

Balayage is here to stay for 2017! Beautiful work by Colourist Spooky! @spookyruno

Henkilön Not Another Salon (@notanothersalon) jakama julkaisu

 

Obsessed With My New Hair Color/Highlights!....💃🏽

Henkilön Ciara (@ciara) jakama julkaisu

Vannoutunut brunetti pääsee blonditrendiin pyytämällä lämpimän vaaleita sävyjä balayage-tekniikalla tai muutaman kirkkaan vaalean raidan kasvojen lähelle. 

2 x silkkaa jäätä

 

Diamond Silver by @nicolekahlani

Henkilön BLEACH (@bleachlondon) jakama julkaisu

 

#likethiscolour #haircut ...am between #darkblackhair and #whiteblonde #scheiße #haha

Henkilön valentina plessa (@valentinaplessa) jakama julkaisu

Valkoisen ja harmaan sävyt eivät ole niitä helpoimpia saavuttaa ja ylläpitää. Juuri siksi lähes vitivalkoinen tukka erottuu joukosta upeasti.

2 x pehmeää persikkaa

 

Soft Apricot by @alishadobson

Henkilön BLEACH (@bleachlondon) jakama julkaisu

Muotisävyllä on monta nimeä: aprikoosiblondi, mansikkablondi, ruusukulta... Hennosti punaiseen taittava blondi on yksi pastelliväritrendin käyttökelpoisimmista väreistä.

Näyttelijä Oona Kareen hyväkuntoisten hiusten salaisuus on kookosöljy.

Näyttelijä Oona Kare leikkautti vuoden vaihteessa pitkät hiuksensa polkkamittaan.

– Se oli erittäin hyvä päätös. Pitkät hiukseni katkeilivat, kun niitä käsiteltiin töissä päivittäin. Olo on freesimpi, kun pitkät hiussuortuvat eivät kuumota niskassa. Hiusten leikkaamiseen tulee melkein himo: nytkin tekisi mieli lyhentää kunnolla.

Ahkera föönaaminen voi kuivattaa hiuksia. Siksi Oona välttää hiustenkuivaajan käyttöä. Hiustenhoidossa Oona luottaa perustuotteisiin.

– Kylpyhuoneestani ei löydy tyyriitä purkkeja. Kookosöljy on ehdoton suosikkini. Sillä saa palautettua kiillon hiuksiin.

– Olen huomannut, että stressi heikentää myös hiusten kuntoa. Sen vuoksi yritän huolehtia hyvinvoinnistani. Juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, mutta eritoten nautin elämästä. Ajattelen, että kupoli kiiltelee, kun sisältä hohtaa positiivista valoa!

Raskausaika oli hyvä hetki totuttaa hiukset siihen, että pesen ne vain kaksi kertaa viikossa, Sofia Ruutu kertoo.

Malli ja bloggaaja Sofia Ruudun hiusfilosofiaan kuuluu pestä hiuksia mahdollisimman harvoin.

– Raskauden aikana totutin hiukseni siihen, että pesen ne ainoastaan kaksi kertaa viikossa. Mutta kun sitten pesen, toteutan homman aina huolella pitkän kaavan mukaan. Pesemisen jälkeen föönaan hiukseni kuiviksi ja taivutan latvat suoristusraudalla. Näin ne pysyvät muodossaan useampia päiviä, hän kertoo.

Sofia pitää luonnollisista hiuksista.

– Ajattelen, että useimmille ihmiselle sopii parhaiten mahdollisimman oman väriset hiukset, mutta hieman freesatumpana versiona.

– Koska hiuslaatuni on skandinaaviseen tapaan suhteellisen hento, tuon siihen volyymia sekä ryhtiä raidoittamalla hiukseni muutaman kerran vuodessa. Hiusten sävy pysyy luonnollisena, mutta tekstuuria antavat raidat helpottavat hiusten käsittelyä ja kirkastavat ilmettä, hän kertoo.