Hammasharjaa voi käyttää muuhunkin kuin vain hampaiden puhdistamiseen. Kuva: Shutterstock
Hammasharjaa voi käyttää muuhunkin kuin vain hampaiden puhdistamiseen. Kuva: Shutterstock

Näyttelijä Margot Robbien meikkauskikka hämmentää, mutta voi toimia.

Meikkivoiteen levittäminen tasaisesti ja ilman rajoja on tavallinen ongelma. Meikkibloggaajat ja -vloggaajat vannovat kastellun, pisaranmuotoisen meikkisienen olevan paras väline meikkivoiteen levittämiseen, ja on hommaan testattu lukemattomia muitakin, vähän oudompia vaihtoehtoja.

Lue myös, miten meikkivoiteen levitysvälineet eroavat toisistaan.

Nyt kortensa erikoisten meikkivälineiden kekoon on tuonut myös näyttelijä Margot Robbie. Muun muassa Wolf of Wall Street -elokuvasta tunnettu näyttelijätär kertoo käyttävänsä hammasharjaa meikkivoiteen levittämiseen.

Hammasharjalle on kyllä lukemattomia näppäriä käyttötarkoituksia, mutta tämä on jo uutta.

Robbie kuvailee hammasharjakikan tulevan päivittäin käyttöön, koska ruskettuneen ihon ja sille tarvittavan tumman meikkivoiteen sekä vaaleiden hiusten yhdistelmä on vähän vaikea. Jotta meikkivoide levittyisi nätisti myös hiusrajaan, Robbie häivyttää meikkivoiteen rajat hammasharjalla.

Robbie kertoo myös, että tapa herättää hänen puolisossaan Tom Ackerleyssä kummastusta joka kerta, kun mies todistaa tilannetta. Ihmekös tuo. Jos kuitenkin olet päivettynyt blondi, mikä ettet kokeilisi tähden vinkkiä.

Sinisen ripsivärin haut ovat lisääntyneet Pinterest-kuvapalvelussa 234 prosenttia.

Ensin tuli sininen luomiväri, nyt kasarivillitys ulottuu jo ripsiin. Byrdie-kauneussivusto kertoo, että sinisen ripsivärin Pinterest-haut ovat huimassa nousussa.

Eikä ihme, sillä tyyli näyttää jälleen hauskalta! Meikkitaiteilija Tina Turnbow neuvoo Byrdien jutussa, että sinisestä kannattaa tehdä koko kasvojen väripilkku. Muu meikki on hyvä pitää hillittynä.

– Kun ripsiväri on sininen, on tärkeää, että luomiväri ja rajaus ovat pehmeät, jotta ne eivät valtaa lookia, meikkaaja ohjeistaa.

Hän suosittelee pehmeää sinistä rajausta aivan ripsien tyveen, jotta sininen korostuu. Sen lisäksi yläluomelle voi lisätä mustan – tai miksei vaikka kultaisen tai hopeisen – rajauksen.

Siniset ripset näyttävät upeilta myös ilman mitään rajauksia. Silloin ne pääsevät todella pääosaan.

Arkityyliin voi tuoda vain ripauksen sinertävää väriä niin, että levittää ensin normaalisti mustaa tai tummanruskeaa ripsiväriä ja sen jälkeen sutii sinistä vain ripsien kärkiin.

Tyyliin vaikuttaa tietenkin eniten se, minkä sinisen sävyn ripsiinsä valitsee. Tumma laivastonsininen menee melkein mustasta, mutta miksei sävy voisi olla vähän räiskyvämpikin?

Näyttelijä Oona Kareen hyväkuntoisten hiusten salaisuus on kookosöljy.

Näyttelijä Oona Kare leikkautti vuoden vaihteessa pitkät hiuksensa polkkamittaan.

– Se oli erittäin hyvä päätös. Pitkät hiukseni katkeilivat, kun niitä käsiteltiin töissä päivittäin. Olo on freesimpi, kun pitkät hiussuortuvat eivät kuumota niskassa. Hiusten leikkaamiseen tulee melkein himo: nytkin tekisi mieli lyhentää kunnolla.

Ahkera föönaaminen voi kuivattaa hiuksia. Siksi Oona välttää hiustenkuivaajan käyttöä. Hiustenhoidossa Oona luottaa perustuotteisiin.

– Kylpyhuoneestani ei löydy tyyriitä purkkeja. Kookosöljy on ehdoton suosikkini. Sillä saa palautettua kiillon hiuksiin.

– Olen huomannut, että stressi heikentää myös hiusten kuntoa. Sen vuoksi yritän huolehtia hyvinvoinnistani. Juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, mutta eritoten nautin elämästä. Ajattelen, että kupoli kiiltelee, kun sisältä hohtaa positiivista valoa!