Me Naiset
|
Linnea Lassila
Ja nyt tarkkana! Kuva: Shutterstock
Ja nyt tarkkana! Kuva: Shutterstock

Kukapa ei kaipaisi räpsyttimiinsä tuuheutta ja pituutta? Poimi niksit, joilla saat omista ripsistäsi näyttävät mutta luonnolliset.

Onnekkaita ovat ne, jotka ovat saaneet geeniarvonnassa megapitkät ja extratuuheat ripset. Prevention.com-sivusto jakaa vinkit siihen, miten omista ripsistään saa kaiken irti.

Näin saat kauniit ripset

Pese ja anna kuivua. Puhdista kasvot ja ripset hyvin ennen meikkaamista. Vanhat ripsivärin jämät voivat saada uuden värikerroksen varisemaan ja näyttämään töhryiseltä. Lisäksi jämät voivat jättää tumman varjon alaluomen ripsirajaan. Varmista, että ripset ovat kuivat ennen värin levittämistä.

Taivuta ripset oikein. Taivuta ripsiä lempeästi muutamasta kohdasta. Voit lämmittää taivuttimia hiustenkuivaajalla pari sekuntia ja antaa niiden jäähtyä saman verran. Lämpimät taivuttimet kaartavat ripsiä asteen tehokkaammin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Levitä puuteria ripsiin. Ennen ripsiväriä levitä ripsiin läpikuultavaa puuteria puhtaalla ripsiharjalla. Se erottelee ripset ja saa ne näyttämään tuuheammilta ja pidemmiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Levitä väriä oikea määrä. Kaksi kerrosta väriä on ideaali määrä, kolme neljä kerrosta on jo maksimi. Näin vältyt kankeilta hämähäkkiräpsyiltä.

Ole hellä. Ripset voivat katkeilla siinä missä hiuksetkin. Ripset kasvavat kuitenkin hitaasti, ja uusi haiven on täydessä mitassaan vasta 2–3 kuukauden kuluttua.

Puhdista oikein. Älä hankaa ripsiväriä pois turhan lujin ottein. Kasta vanulappu puhdistusaineeseen, pidä lappua ripsien päällä puoli minuuttia ja pyyhkäise kevyesti pois.

Harkitse hoitoainetta. Ripsien hoitoaine ei tee ihmeitä, kuten pidennä tai paksunna ripsiä. Sen sijaan se on hyvä vaihtoehto, jos et halua ripsistäsi tummia, vaan erotellut ja luonnolliset.

Lue lisää

Piikkisuorat ripset? Näin saat ne pysymään taipuisina

Tuhoavatko ripsienpidennykset omat ripset?

Sisältö jatkuu mainoksen alla