Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Kyllä.
Kyllä.
66.1%
En, enkä aio.
En, enkä aio.
20.1%
En, mutta aion nyt kokeilla!
En, mutta aion nyt kokeilla!
13.7%
Ääniä yhteensä: 422
Helppo,siisti ja nopea

Nopea ja helppo. Käytän sitä jatkuvasti arkikampauksessani ja ollut osa minua, jo vuosien ajan. Minulla käytössä useampi väri, joita vaihtelen asujeni mukaan.                                       Harmillista ,että musta ( Ibero, joka paras ) tuntuu olevan jokaisesta kaupasta loppu. Mistä saisi uuden?

Sisältö jatkuu mainoksen alla