Me Naiset
|
Outi Pippuri
Colbie Caillat esiintyi Amnestyn tukikonsertissa New Yorkissa helmikuussa. Kuva: Reuters
Colbie Caillat esiintyi Amnestyn tukikonsertissa New Yorkissa helmikuussa. Kuva: Reuters

Grammy-voittaja Colbie Caillat sai tarpeekseen kuvankäsittelyllä luoduista kauneusihanteista. Uudella musiikkivideollaan hän esiintyy myös täysin meikittömänä.

Amerikkalainen, Grammy-palkittu laulaja–lauluntekijä Colbie Caillat, 29, ottaa tuoreella Try-kappaleensa musiikkivideolla näkyvästi kantaa naisiin kohdistuviin ulkonäköpaineisiin.

Musiikkivideon alussa virheettömän, mutta muovisen näköinen laulajatar esiintyy kameralle kutrit hulmuten. Videon aikana katsojalle näytetään, mitä tapahtuu, kun kuvasta poistetaan kuvankäsittelyt, irtohiukset, - ripset ja paksu pakkelikerros. Lopulta ruudussa nähdään luonnollinen Colbie ja muita saman muutoksen läpikäyviä naisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kaikki katsoivat minua, kun kuvasimme ensimmäisen otoksen, jossa minulla ei ole meikkiä eikä hiuslisäkkeitä. Ajattelin, että voi luoja, he tuijottavat varmasti näppylöitäni ja ajattelevat, että ne pitäisi peittää tai että hiukseni tarvitsisivat vähän lisää tuuheutta. Mutta samalla tuntui hyvältä olla kameran edessä ilman mitään ylimääräistä. Kun sen jälkeen kuvasimme kuvat, joissa minulla on meikit ja hiuslisäkkeet, tunsin oloni ällöttäväksi. Minulla oli niin paljon pakkelia, Colbie kertoo videon kuvauksista Elle-lehden haastattelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Colbien kysyykin, miksi naisen pitäisi koskaan näyttää joltakin muulta kuin itseltään.

– Näin videolla esiintyvän hiuksettoman naisen ensin ilman peruukkia ja meikkiä. Hän oli iloinen ja itsevarma ja hänellä oli upea hymy. Mielestäni hän oli valtavan kaunis. Kun sitten näin hänet peruukissa ja meikissä ihmettelin, kuka hän oikein on. Hän näytti edelleenkin kauniilta, mutta se ei ollut enää samaa kauneutta, joka hänestä huokui, kun hän oli vapaasti oma itsensä.

YouTubeen ladattu video on kerännyt kuudessa päivässä jo lähes kuusi miljoonaa katselukertaa ja 52 183 tykkäystä.

Kumpi tyyli sinun mielestäsi on kauniimpi?

Lue myös:

Tämä yläosaton kuva aloitti kuvankäsittelytrendin

Teinitähti Lorde nosti haloon aknearpiensa kuvankäsittelystä

Nicki Minaj suuttui kuvankäsittelystä

Sisältö jatkuu mainoksen alla