Aina kasvojenkohotukseen ei tarvita kirurgia.

Jos leukalinja alkaa pehmentyä ja kasvonpiirteet valahtaa, on tehotoimien aika. Ota hoitokuuri ja käytä kotona hoitoa tukevia tuotteita.

Ihon kiinteyttäminen perustuu aina siihen, että iho yritetään saada tuottamaan enemmän kollageenia ja elastiinia. Diego Della Palman hoidossa käytetään apuna Dermafreguency 3 D -radiotajuuslaitetta, joka lämmittää ihokudoksen syvempiä kerroksia ja siten stimuloi kollageenin tuotantoa.

Laitteen hoitopäällä käsitellään kasvot ja kaula, toimenpide on kerrassaan miellyttävä. Tehokkain tulos syntyy muutaman kerran sarjahoidolla. Kertahoito maksaa 200 euroa.

Jatka kotona

Lisäksi tarvitaan tehokas kotihoitotuote. Aamuin ja illoin käytettävä Diego Della Palman kiinteyttävä voide sisältää ihokudosta rentouttavan ainesosan, jolla saa välittömästi ihon näyttämään napakammalta.

Lisäksi se sisältää yhdisteitä ja peptidejä, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja lisäävät kollageenin tuotantoa. Mukana on myös antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ilmassa olevilta saasteilta.Diego Della Palma RVB Skinlab Lifting Cream, 83
e/50
ml

Lue lisää:

Uusin anti-age -villitys: kädet

Tämäkin vielä: Myös tukka vanhenee

Uuden kasvovoiteen kehittäminen vaatii kahden vuoden työn

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.