Estée Lauder Little Black Primer, 31
€
Estée Lauder Little Black Primer, 31 €

Ripsien pohjustustuote auttaa ripsaria pysymään ja räpsyttimet ojennuksessa.

Kasvojen iholle tarkoitetut primerit eli pohjustajat ovat erittäin suosittuja. Nyt on ripsillekin tarjolla oma pohjustajansa, Little Black Primer, joka on varsinainen monitoimi-ihme. Sitä voi nimittäin käyttää kolmella eri tavalla.

Pohjustustuotteena se vedenkestävyytensä ansiosta pitää ripset taivutettuina koko päivän – ja vaikka yönkin, sillä se on erittäin kestävä. Päälle voi sitten levittää toisen ripsivärin, jos haluaa ripsiin lisää volyymia.

Ripsivärin päälle levitettynä tämä pikkumusta tekee väristä vedenkestävän. Sitä voi myös käyttää sellaisenaan, jos haluaa siistit, taivutetut ripset ilman meikatun näköistä lopputulosta. Hyvä idea kevään meikkaamattoman näköiseen meikkiin, jos et rohkene esiintyä aivan värittömissä ripsissä.

Lue lisää:

Ei liimaa, ei kestoripsikierrettä! Kuituripsari pidentää ripset helposti

Tässä ripsiväri, jonka nimi ei liioittele!

Milloin ripsiväri kannattaa vaihtaa?

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.