Nudelakka ja värikkäät pilkut ovat täydellinen pari.

Tarvitset:

Nudekynsilakkaa

Oranssia kynsilakkaa

Vihreää kynsilakkaa

Violettia kynsilakkaa

Vaaleansinistä kynsilakkaa

Päällyslakkaa

Dotting toolin, tulitikun tai pinnin

Vaihe 1


Lakkaa kaksi kerrosta peittävällä nudekynsilakalla.

Vaihe 2


Lisää jokaiseen kynteen yksi oranssi pilkku. Sijoita pilkku joko kynnen alareunan tai yläreunan sivuun. Voit aloittaa koristelun jokaisessa kynnessä samasta reunasta tai tehdä pariin kynteen erilaisen kirjailun. Pilkkujen tekemisessä kannattaa käyttää apuna dotting toolia, tulitikkua tai hiuspinnin pyöreää päätä.

Vaihe 3


Ympäröi oranssi pilkku vihreillä pisteillä. Lisää seuraavaksi violetit, ja lopuksi vaaleansiniset pallot. Viimeistele tyyli kiiltäväpintaisella päällyslakalla.

Lisävinkit:

Neljän erisävyisen kynsilakan sijasta voit tehdä pilkut vaikkapa yhdellä tai kahdella sävyllä.

Toisaalta voit käyttää lisää värejä ja maalata niin monta pilkkukerrosta, että koko kynnenpinta on täynnä.

Pohjasävyksi voi valita minkä tahansa muunkin sävyn. Pilkutus näyttää hauskalta myös paljaan kynnen päällä.

Tässä tyylissä käytetyt tuotteet: Essien nude kynsilakkasävy Sand tropez, American Apparelin oranssi kynsilakkasävy Neon Coral, Isa Doran vihreä kynsilakkasävy Paradise Green, Essien violetti kynsilakkasävy Splash of grenadine, ja L’orealin vaaleansininen kynsilakkasävy Menthe glace.

Lue myös:

Valkoista mustaa ja limeä – tässä ovat kevään sähäkimmät kynnet

Viikon kynsivinkki: Kynnet kuin konfettisade

Kevään söpöin kynsityyli on tässä!

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.