Glorian päätoimittaja Minna Juti kertoo kosmetiikan loistolöydöistä, jotka jäivät vakikäyttöön.

KC Professional, Color Mask ja Color Mask Shampoo. Hoitoaine n. 17 euroa, shampoo n. 18 euroa.

Kun sävyttäviä shampoita ja hiushoitoja alkoi tulla markkinoille noin kymmenen vuotta sitten, kokeilin monta tuotetta vain pettyäkseni. Niillä ei ollut hiusteni sävyyn oikein mitään vaikutusta.

Kun sitten ensi kerran kokeilin KC Professional Color Maskia, innostuin heti. Huomasin pian, että hoitavalla ja sävyttävällä hiushoidolla pystyin pidentämään hiusteni värjäysväliä peräti parilla viikolla. Tuotteessa oli riittävästi pigmenttiä jopa häivyttämään juurikasvun rajaa. Kaiken lisäksi värisävy Toffee oli kiva. Tuskailtuani joko häkellyttävästi liilaan taittuvien tai keltaisten värien kanssa pidin hillityn ruskeasta sävystä, joka toistui hoitoaineen sävyä vaaleammissa hiuksissani juuri sopivasti punaruskeana.

Sävyttävä hiushoito oli ollut jo monivuotinen kaverini, kun sattumalta päätin kokeilla saman sarjan sävyttävää shampoota. Sain näytepullon, joka oli sävyä Red. Levitin shampoota noin euron kolikon kokoisen määrän hiuksiini ja kauhistuin, kun huuhtelin sen pois: Kuin verta olisi lainehtinut pesualtaassa. Olin hetken kuin moottorisahapainajaisessa!

Lopputuloskin oli yllättävä. Punaruskeisiin hiuksiini jäi hieman mansikkamainen hohde, joka onneksi yllättäen ei näyttänytkään hassummalta. Tosin shampoovärin ärhäkkä tarttuvuus teki minut varovaiseksi. Seuraavalla kerralla annostelin sitä enää 20 sentin kolikon kokoisen määrän ja nykyisin pesen hiukset heti toiseen kertaan normaalilla värittömällä shampoolla.

Kun vielä sen jälkeen hieron pyyhekuiviin hiuksiin Toffee-hoidon, olenkin kohta valmis – eli aikamoinen operaatio hiusten normipesuksi. Mutta mitä sitä ei tekisi hiustensa tähden!

Lue lisää:

Valitsimme vuoden parhaat meikit – tässä ne ovat

Valitsimme vuoden parhaat ihonhoitotuotteet – tässä ne ovat

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.