Tämän tuotteen ostaisin uudelleen

Glorian päätoimittaja Minna Juti kertoo kosmetiikan loistolöydöistä, jotka jäivät vakikäyttöön.

KC Professional, Color Mask ja Color Mask Shampoo. Hoitoaine n. 17 euroa, shampoo n. 18 euroa.

Kun sävyttäviä shampoita ja hiushoitoja alkoi tulla markkinoille noin kymmenen vuotta sitten, kokeilin monta tuotetta vain pettyäkseni. Niillä ei ollut hiusteni sävyyn oikein mitään vaikutusta.

Kun sitten ensi kerran kokeilin KC Professional Color Maskia, innostuin heti. Huomasin pian, että hoitavalla ja sävyttävällä hiushoidolla pystyin pidentämään hiusteni värjäysväliä peräti parilla viikolla. Tuotteessa oli riittävästi pigmenttiä jopa häivyttämään juurikasvun rajaa. Kaiken lisäksi värisävy Toffee oli kiva. Tuskailtuani joko häkellyttävästi liilaan taittuvien tai keltaisten värien kanssa pidin hillityn ruskeasta sävystä, joka toistui hoitoaineen sävyä vaaleammissa hiuksissani juuri sopivasti punaruskeana.

Sävyttävä hiushoito oli ollut jo monivuotinen kaverini, kun sattumalta päätin kokeilla saman sarjan sävyttävää shampoota. Sain näytepullon, joka oli sävyä Red. Levitin shampoota noin euron kolikon kokoisen määrän hiuksiini ja kauhistuin, kun huuhtelin sen pois: Kuin verta olisi lainehtinut pesualtaassa. Olin hetken kuin moottorisahapainajaisessa!

Lopputuloskin oli yllättävä. Punaruskeisiin hiuksiini jäi hieman mansikkamainen hohde, joka onneksi yllättäen ei näyttänytkään hassummalta. Tosin shampoovärin ärhäkkä tarttuvuus teki minut varovaiseksi. Seuraavalla kerralla annostelin sitä enää 20 sentin kolikon kokoisen määrän ja nykyisin pesen hiukset heti toiseen kertaan normaalilla värittömällä shampoolla.

Kun vielä sen jälkeen hieron pyyhekuiviin hiuksiin Toffee-hoidon, olenkin kohta valmis – eli aikamoinen operaatio hiusten normipesuksi. Mutta mitä sitä ei tekisi hiustensa tähden!

Lue lisää:

Valitsimme vuoden parhaat meikit – tässä ne ovat

Valitsimme vuoden parhaat ihonhoitotuotteet – tässä ne ovat