Kuva: Laura Rautaheimo
Kuva: Laura Rautaheimo

Glorian päätoimittaja on lopettanut ripsitupsujen käytön löydettyään ripsarin, joka tuuheuttaa ja pidentää kunnolla.

Mikä tuote?

False Lash Wings

L’Oréal Paris

Hinta 18,50 €.

Ripsiväreissä jos missään huomaa kosmetiikan jatkuvan tuotekehityksen. Useimmat uudet ripsivärit ovat tavattoman hyviä, mielestäni paljon parempia kuin vielä joitakin vuosia sitten. Nykyiset kierreharjalla varustetut maskarat levittäytyvät hyvin, tuuheuttavat ja myös pidentävät ripsiä. Myös vesiliukoiset versiot pysyvät paikoillaan ja siisteinä yllättävän kauan. Laatuerot kalliin ja halvan ripsarin välillä ovat myös pienempiä kuin aikaisemmin.

Koska arvostan uutta, hyvin levittyvää ripsiväriä, vaihdan ripsarini usein. Suosin paria hyväksi havaitsemaani, edullista merkkiä. Suosikkini nimenomaan juhlakäytössä on L’Oréalin False Lash Wings.

Nimi ei liioittele! Aikaisemmin tuhrasin juhliin lähtiessäni irrallisten ripsitupsujen kanssa ja mallailin niillä näyttävyyttä katseeseen. Enää en viitsi, sillä False Lash Wings -ripsarilla harjaan omista ripsistäni nopeasti ja vaivattomasti pitkät, tuuheat ja mustat. Jälki on sileää ja siistiä, ei paakkuja tai alaluomelle kohta tipahtelevia tummia murusia.

Ripsarin harjan muotoilu on nerokas! Siivenmallinen muoviharja on napakka ja tarkka. Sillä pääsee levittämään väriä silmän sisänurkan ensimmäisestä ripsestä ulkonurkan viimeiseen tasaisesti ja tarkasti. Koska litteä harja on pyöreää sutjakampi, se ulottuu aivan ripsien tyveen asti. Harjakset ovat myös riittävän pitkiä erottamaan ripset toisistaan, vaikka väriainetta on harjassa paljon.

Ehkä ujostelen turhaan, mutta arkikäyttöön False Lash Wings on välillä mielestäni jopa turhan näyttävää. Koko meikin täytyy olla viimeisen päälle, etteivät ripset vaikuta turhan tymäköiltä. Kaikenlaisia menoja ja tilaisuuksia varten pidän sen sijaan huolen, että meikkipussissani on aina tuore, musta False Lash Wings -ripsari. Normaalisti valitsen vesiliukoisen vaihtoehdon, sillä sen puhdistaminen ripsistä on helppoa ja vaivatonta, enkä halua turhaan hangata herkkää silmänympärysihoa.

Lue lisää:

Tämän tuotteen ostaisin uudelleen: Maailman paras kestoväri

Sekaisin voideviidakossa? Testaa itsellesi sopivin Voidebaarissa. Kaupallinen yhteistyö.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.