Kasvuhormonia sisältävä superseerumi antaa nuoruuden puhtia vanhenevalle iholle.

Islantilainen Bioeffect-seerumi on kolmessa vuodessa saavuttanut maailmanmaineen ja voittanut useita kauneusalan palkintoja. Sen teho perustuu EGF-solukasvutekijöihin, jotka vauhdittavat ihon uusiutumista ja aktivoivat kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kasvutekijöiden löytäjä, tohtori Stanley Cohen, sai keksinnöstään Nobel-palkinnon 1986. Kasvutekijöitä tuotetaan ohransiemenissä, jotka on saatu valmistamaan samankaltaista kasvuhormonia kuin ihosolut.

Seerumin teho heikkenee, jos sen päälle laitetaan muuta voidetta tai meikkiä. Nyt sen rinnalle onkin kehitetty päiväkäyttöön sopiva seerumi, joka sopii myös meikin alle, kunhan seerumin antaa ensin imeytyä kymmenen minuuttia. Ohut tuote on erittäin kosteuttava, ja hetken käytön jälkeen kuivaihoinenkin todennäköisesti huomaa, ettei iho kaipaa lisäkosteutusta. Tuote on haluttu pitää yksinkertaisena ja tehokkaana, joten siinä on vain kymmenen raaka-ainetta. Tuoksuton tuote sopii hyvin myös miehille.Bioeffect EGF Day Serum, 119
€/30
ml

Lue lisää:

Seerumia stressiin ja ruuhkavuosiin

Paras pika-apu väsyneille kasvoille

Hoida ja peitä pigmenttilaikut

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.