Valitse kolme vahvaa väriä ja sudi kynsilakalla kuin maalari.

Tarvitset

valkoista kynsilakkaa

vihreää kynsilakkaa

pinkkiä kynsilakkaa

luumunväristä kynsilakkaa

kynsilakanpoistoainetta

pienen siveltimen

Vaihe 1


Lakkaa kynsiin kaksi kerrosta valkoisella kynsilakalla. Siisteydellä ei ole niin väliä, koska päälle tulee paljon muita sävyjä. Pääasia, että pinta on peittävä. Anna kuivua vähintään 20 minuuttia.

Vaihe 2


Aloita värien maalaaminen vihreällä. Pudota pikkuinen tippa lakkaa valitsemaasi kohtaan kynttä. Kasta puhdas sivellin kynsilakanpoistoaineeseen ja levittele kynsilakkaa poistoaineen avulla. Osaan kynsistä väriä saa tulla enemmän, osaan vähemmän.

Vaihe 3


Toista sama pinkillä kynsilakalla. Muista jättää tilaa myös kolmannelle sävylle.

Vaihe 4


Sudi pintaan lopuksi luumunväristä lakkaa. Voit jättää valkoista näkyviin tai täyttää koko pinnan väreillä. Lopputulos on tasapainoisin, jos osassa näkyy hieman enemmän valkoista pintaa kuin toisissa.

Vaihe 5

Viimeistele tyyli kiiltävällä päällyslakalla, jotta lakkaus pysyy siistinä.

Lisävinkit:

* Voit valita koristeluun myös kolme toisiaan lähellä olevaa väriä. Silloin voit myös sekoitella sävyjä toisiinsa kynnen pinnalla.

* Jos kaipaat lisää väriloistoa, maalaile vaikkapa viidellä kynsilakalla. Varo kuitenkin suttuista lopputulosta.

Tässä tyylissä käytetyt tuotteet: Isa Doran valkoinen kynsilakkasävy 603 Tip White ja vihreä kynsilakkasävy 733 Paradise Screen, American Apparelin pinkki kynsilakkasävy Flamingo, Mavalan luumunsävyinen kynsilakka 62 Milano ja Piecesin väritön päällyslakka.

Lue myös:

Näin teet trendikkäät pilkkukynnet helposti

Kuin aurinko sormenpäissä! Koristele kyntesi herkullisilla ananaksilla

Näin teet muotinäytöksistä tutut kuviokynnet

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.