Guerlain Liplift, Sassoon Texture Refine ja Lumene Long-Wear Eyeshadow, Kanervametsikkö.
Guerlain Liplift, Sassoon Texture Refine ja Lumene Long-Wear Eyeshadow, Kanervametsikkö.

Suosikkimeikkaaja Raili Hulkkonen käyttää aamuisin ehostamiseen 20 minuuttia. Sama meikki kestää iltamenoihin saakka.

Raili Hulkkonen meikkaa itsensä aamuvarhaisella ja siihen kuluu aikaa 20 minuuttia. Siinä ajassa ehtii tehdä meikin, joka kestää iltaan saakka. Juhlatkaan eivät aiheuta lisäpuuhaa, sillä Raili ei tee eroa arki- ja juhlameikin välillä.

Yksi suosikkituotteista on vuodesta toiseen Guerlainin Liplift, huultenpohjustusvoide, joka avulla puna pysyy paikallaan siistinä ja pitkään. Kestävyys paranee entisestään, jos huulet lisäksi rajaa ja pohjustaa Dolce&Gabbanan huultenrajauskynällä, joita Raili ostaa matkoilta.

Silmämeikki on aina tumma, ja yksi suosikkiväreistä löytyy Lumenen Blueberry Long-Wear Eyeshadow -paletista numero yksi, Kanervametsikkö. Siinä on neljä väriä, mutta Raili käyttää niistä vain tumminta munakoison sävyä.

Hiuksiaan Raili leikkauttaa usein, jotta lyhyet hiukset pysyvät skarpin näköisenä. Hiukset hän viimeistelee Sassoonin Texture Refine -vahalla.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso toukokuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä meikkitaiteilija Raili Hulkkonen.

Lue lisää:

Tältä Jannika B näyttää ilman meikkejään – tunnistaisitko?

Nämä ovat Kalastajan vaimon meikkisuosikit

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.