Guerlain Liplift, Sassoon Texture Refine ja Lumene Long-Wear Eyeshadow, Kanervametsikkö.
Guerlain Liplift, Sassoon Texture Refine ja Lumene Long-Wear Eyeshadow, Kanervametsikkö.

Suosikkimeikkaaja Raili Hulkkonen käyttää aamuisin ehostamiseen 20 minuuttia. Sama meikki kestää iltamenoihin saakka.

Raili Hulkkonen meikkaa itsensä aamuvarhaisella ja siihen kuluu aikaa 20 minuuttia. Siinä ajassa ehtii tehdä meikin, joka kestää iltaan saakka. Juhlatkaan eivät aiheuta lisäpuuhaa, sillä Raili ei tee eroa arki- ja juhlameikin välillä.

Yksi suosikkituotteista on vuodesta toiseen Guerlainin Liplift, huultenpohjustusvoide, joka avulla puna pysyy paikallaan siistinä ja pitkään. Kestävyys paranee entisestään, jos huulet lisäksi rajaa ja pohjustaa Dolce&Gabbanan huultenrajauskynällä, joita Raili ostaa matkoilta.

Silmämeikki on aina tumma, ja yksi suosikkiväreistä löytyy Lumenen Blueberry Long-Wear Eyeshadow -paletista numero yksi, Kanervametsikkö. Siinä on neljä väriä, mutta Raili käyttää niistä vain tumminta munakoison sävyä.

Hiuksiaan Raili leikkauttaa usein, jotta lyhyet hiukset pysyvät skarpin näköisenä. Hiukset hän viimeistelee Sassoonin Texture Refine -vahalla.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso toukokuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä meikkitaiteilija Raili Hulkkonen.

Lue lisää:

Tältä Jannika B näyttää ilman meikkejään – tunnistaisitko?

Nämä ovat Kalastajan vaimon meikkisuosikit