Et ehkä ole kuullut harunganasta tai albistiasta, mutta niihin kannattaa tutustua. Näiden eksoottisten kasvien avulla pelastetaan silmänympärysiho.

Uutta silmänympärysvoidetta kehitellessään Clarins teetti tutkimuksen, jonka pohjalta listattiin viisi silmänympärysihoa vanhentavaa ominaisuutta. Ne olivat rypyt alaluomessa ja silmän ulkonurkassa, nauru- ja sibeliusrypyt sekä silmäpussit. Syynä näihin kaikkiin on silmänympärysihon heikkeneminen.

Clarins käytti uuteen Super Restorative -voiteeseen eksoottisia tehoaineita, kuten harunganakasvin uutetta yhdistettynä peptideihin. Yhdessä ne vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa. Aasialaisen albistiapuun uute puolestaan vähentää silmänalusten tummuutta ja Amatsoneilta saatava guaranauute tehostaa rasva-aineenvaihduntaa ja häivyttää silmäpusseja. Pehmeyttä ja joustavuutta ihoon saadaan brasilialaisen cupuacupuun hedelmistä saatavasta voista.

Koska voiteella silotetaan myös silmien välissä olevia sibeliusryppyjä, sitä levitetään ylä- ja alaluomen lisäksi kulmakarvojen väliin sekä ohimoille aamuin illoin. Jos malttaa, kannattaa opetella pakkauksen ohjeista muutama hieronta- ja painallusliike, jotka tehostavat voiteen vaikutusta.


Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate, 65 €/15 ml

Lue lisää:

Nämä halvat kauneustuotteet ovat superlöytöjä

5 kauneustuotetta, joita et tiennyt tarvitsevasi