Et ehkä ole kuullut harunganasta tai albistiasta, mutta niihin kannattaa tutustua. Näiden eksoottisten kasvien avulla pelastetaan silmänympärysiho.

Uutta silmänympärysvoidetta kehitellessään Clarins teetti tutkimuksen, jonka pohjalta listattiin viisi silmänympärysihoa vanhentavaa ominaisuutta. Ne olivat rypyt alaluomessa ja silmän ulkonurkassa, nauru- ja sibeliusrypyt sekä silmäpussit. Syynä näihin kaikkiin on silmänympärysihon heikkeneminen.

Clarins käytti uuteen Super Restorative -voiteeseen eksoottisia tehoaineita, kuten harunganakasvin uutetta yhdistettynä peptideihin. Yhdessä ne vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa. Aasialaisen albistiapuun uute puolestaan vähentää silmänalusten tummuutta ja Amatsoneilta saatava guaranauute tehostaa rasva-aineenvaihduntaa ja häivyttää silmäpusseja. Pehmeyttä ja joustavuutta ihoon saadaan brasilialaisen cupuacupuun hedelmistä saatavasta voista.

Koska voiteella silotetaan myös silmien välissä olevia sibeliusryppyjä, sitä levitetään ylä- ja alaluomen lisäksi kulmakarvojen väliin sekä ohimoille aamuin illoin. Jos malttaa, kannattaa opetella pakkauksen ohjeista muutama hieronta- ja painallusliike, jotka tehostavat voiteen vaikutusta.


Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate, 65 €/15 ml

Lue lisää:

Nämä halvat kauneustuotteet ovat superlöytöjä

5 kauneustuotetta, joita et tiennyt tarvitsevasi

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.