Mikä tahansa lähipäivistä voi olla niin lämmin, että tarkenet ilman sukkia. Sääret saat esittelykuntoon hyvällä itseruskettajalla.

Monella on ikäviä muistoja itseruskettavista tuotteista. On tullut vietettyä päiviä porkkananvärisenä, omituisesti raidoittuneena tai kummalliselle haisten. Unohtakaa vanhat voiteet ja rohkaiskaa mielenne, uuden sukupolven tuotteet ovat paljon parempia.

Uusi tulokas markinoilla on hollantilaisen Marc Inbanen itseruskettava spray. Se edustaa ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään lajinsa luksusta.

Suihke on ohut ja toimii myös pullon olessa alassuin eli selänkin saa ruskeaksi. Ohut ja nopeasti kuivuva suihke sopii myös kasvoille eikä tuoksukaan ole voimakas.

Muutama varotoimi

Rusketus säilyy noin viisi päivää. Kuten aina, ennen itseruskettavan käyttöä iho kannattaa kuoria. Varovainen laittaa sen alle kosteuttavan voiteen, jolloin väri ei jämähdä ihon kuiviin kohtiin.

Lisävarustukseksi voit hankkia saman valmistajan kintaan, jolla on helppo tasoitella suihketta iholle.


Marc Inbane Natural Tanning Spray 49,90 €/200 ml

Lue lisää:

Levitä itseruskettava voide oikein

Näin rusketus kestää pidempään

Väriä pintaan itseruskettavilla

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.