Exuviance Vespera Bionic Serum, Estée Lauder Revitalizing CC Creme, Efamol Woman -helokkiöljykapselit.
Exuviance Vespera Bionic Serum, Estée Lauder Revitalizing CC Creme, Efamol Woman -helokkiöljykapselit.

Kevään tv-esiintymiset ovat saaneet Laila Snellmanin hoitamaan kauneuttaan vähän tavanomaista enemmän.

Vaikka Laila Snellman on tehnyt koko elämänsä työtä muodin ja kauneuden parissa, ensin mallina ja sitten mallitoimiston omistajana, omaan kauneudenhoitoonsa hän ei käytä kovin paljon aikaa. Hän sanoo, että kauneuspuuhat ovat aina tuntuneet jotenkin raskailta.

Luonnonkiharoita hiuksiaan hän kuitenkin joutuu värjäyttämään kerran kuussa, ettei ”olisi aivan valkoinen”. Tälle keväälle kerääntyi paljon televiso-ohjelmien nauhoituksia, sillä Laila esiintyy sekä Mallikoulussa että kokkausohjelmassa. Hiuksia on pitänyt laittaa paljon, joten vapaapäivinä hän on antanut niille tehohoitoa kookosrasvalla ja Moroccan Oililla.

Ihoaan Laila on hoidattanut mesoterapialla, jota annetaan sarjana. Helokkiöljykapselit kosteuttavat herkkää ja kuivaa ihoa sisältä päin. Kotihoidossa hän käyttää usein Exuviance-sarjan tuotteita.

Meikkivoiteen käytön Laila aloitti vasta keski-ikään tultuaan. Suosikki arkikäytössä on ohut CC-voide.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso huhtikuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä mallitoimistonjohtaja Laila Snellman.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.