Exuviance Vespera Bionic Serum, Estée Lauder Revitalizing CC Creme, Efamol Woman -helokkiöljykapselit.
Exuviance Vespera Bionic Serum, Estée Lauder Revitalizing CC Creme, Efamol Woman -helokkiöljykapselit.

Kevään tv-esiintymiset ovat saaneet Laila Snellmanin hoitamaan kauneuttaan vähän tavanomaista enemmän.

Vaikka Laila Snellman on tehnyt koko elämänsä työtä muodin ja kauneuden parissa, ensin mallina ja sitten mallitoimiston omistajana, omaan kauneudenhoitoonsa hän ei käytä kovin paljon aikaa. Hän sanoo, että kauneuspuuhat ovat aina tuntuneet jotenkin raskailta.

Luonnonkiharoita hiuksiaan hän kuitenkin joutuu värjäyttämään kerran kuussa, ettei ”olisi aivan valkoinen”. Tälle keväälle kerääntyi paljon televiso-ohjelmien nauhoituksia, sillä Laila esiintyy sekä Mallikoulussa että kokkausohjelmassa. Hiuksia on pitänyt laittaa paljon, joten vapaapäivinä hän on antanut niille tehohoitoa kookosrasvalla ja Moroccan Oililla.

Ihoaan Laila on hoidattanut mesoterapialla, jota annetaan sarjana. Helokkiöljykapselit kosteuttavat herkkää ja kuivaa ihoa sisältä päin. Kotihoidossa hän käyttää usein Exuviance-sarjan tuotteita.

Meikkivoiteen käytön Laila aloitti vasta keski-ikään tultuaan. Suosikki arkikäytössä on ohut CC-voide.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso huhtikuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä mallitoimistonjohtaja Laila Snellman.