Vaikka kevätaurinko ei vielä paljon lämmitä, niin maksaläiskät se saa heräämään. Aloita suojatoimet heti.

Jos pigmenttiläiskät ovat ongelmasi, kevät on jo niin pitkällä, että viimeistään nyt on aika ryhtyä torjuntatoimiin. Käytä päivällä aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 50. Sen alle voit levittää seerumin, joka hillitsee melaniinin tuotantoa.

Yökin kannattaa hyödyntää. Pure Night on hoitava yövoide, joka säätelee melaniinin muodostumista ja kirkastaa ihoa. Se sisältää oligopeptidiä ja C-vitamiinia sekä karpalon ja vadelman siemenöljyjä, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Voide myös kuorii ihoa kevyesti. Parhaimman hyödyn saat, kun käytät sitä yhdessä saman sarjan C-12-seerumin kanssa.


Dermalogica PowerBright TRx Pure Night, 127 €/50 ml

Lue lisää:

Näin estät maksaläiskät

Ikääntymisen merkit - tälläkö ne katoavat?

Näin meikkaat maksaläiskät piiloon

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.