Karitan suosikkeja ovat hänen oman nettikauppansa SuperLemonin spirulina, Diego Dalla Palman voide ja Clarisonic-puhdistusharja.
Karitan suosikkeja ovat hänen oman nettikauppansa SuperLemonin spirulina, Diego Dalla Palman voide ja Clarisonic-puhdistusharja.

Spirulina ja perusteellinen puhdistus ovat Karitan ihonhoidon kulmakivet.

Karitan mielestä ruoka vaikuttaa peilikuvaan ja hyvinvointiin merkittävästi. Hän luottaa superruokiin ja käyttää itse päivittäin spirulina-levää, joka sisältää mineraaleja ja proteiineja. Karita uskoo, että se puhdistaa elimistöä ja vaikuttaa suotuisasti ihoon. Hän käyttää spirulinaa yleensä sisäisesti veden tai hunajan kera, mutta ihmeaineesta voi tehdä jopa kasvonaamion.

Ihonhoitorutiineihin kuuluu päivittäin puhdistus, jonka Karita täydentää kasvovedellä. Sen jälkeen hän levittää seerumin ja voiteen, jotka vaihtelevat vuodenajan mukaan. Nyt käytössä on Diego Dalla Palman Perfection hydracomplex 24 h -voide.

Uusi ihastus on Clarisonicin puhdistusharja, jolla on helppo tehdä iltaisin perusteellinen puhdistus.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso helmikuun Gloriasta, miltä yrittäjä Karita Tykkä näyttää meikittä.

Lue myös:

Karita Tykän aamusmoothie valmistuu helposti neljästä aineksesta

20 vuoden lihaton kausi on ohi – Karita Tykkä lopettaa kasvissyönnin

Kaarina Kivilahti: ”Käytän vähemmän meikkiä kuin nuorempana”

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.