Karitan suosikkeja ovat hänen oman nettikauppansa SuperLemonin spirulina, Diego Dalla Palman voide ja Clarisonic-puhdistusharja.
Karitan suosikkeja ovat hänen oman nettikauppansa SuperLemonin spirulina, Diego Dalla Palman voide ja Clarisonic-puhdistusharja.

Spirulina ja perusteellinen puhdistus ovat Karitan ihonhoidon kulmakivet.

Karitan mielestä ruoka vaikuttaa peilikuvaan ja hyvinvointiin merkittävästi. Hän luottaa superruokiin ja käyttää itse päivittäin spirulina-levää, joka sisältää mineraaleja ja proteiineja. Karita uskoo, että se puhdistaa elimistöä ja vaikuttaa suotuisasti ihoon. Hän käyttää spirulinaa yleensä sisäisesti veden tai hunajan kera, mutta ihmeaineesta voi tehdä jopa kasvonaamion.

Ihonhoitorutiineihin kuuluu päivittäin puhdistus, jonka Karita täydentää kasvovedellä. Sen jälkeen hän levittää seerumin ja voiteen, jotka vaihtelevat vuodenajan mukaan. Nyt käytössä on Diego Dalla Palman Perfection hydracomplex 24 h -voide.

Uusi ihastus on Clarisonicin puhdistusharja, jolla on helppo tehdä iltaisin perusteellinen puhdistus.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso helmikuun Gloriasta, miltä yrittäjä Karita Tykkä näyttää meikittä.

Lue myös:

Karita Tykän aamusmoothie valmistuu helposti neljästä aineksesta

20 vuoden lihaton kausi on ohi – Karita Tykkä lopettaa kasvissyönnin

Kaarina Kivilahti: ”Käytän vähemmän meikkiä kuin nuorempana”