Kaarinan lemppareita ovat Versacen Vanitas-sarja, Jane Iredalen mineraalipuuteri ja DMK:n Trans genesis -voide.
Kaarinan lemppareita ovat Versacen Vanitas-sarja, Jane Iredalen mineraalipuuteri ja DMK:n Trans genesis -voide.

Putiikinpitäjä skippaa arkisin meikkivoiteen mutta punaa huulensa Chanelilla.

”Meikkien käyttöni on vähentynyt vuosien varrella. Arkisin en laita lainkaan meikkivoidetta, vaan korvaan sen Jane Iredalen Compact press -mineraalipuuterilla. Muuksi meikiksi riittää rajaukset silmiin ja huulipuna, joista molemmat ovat yleensä Chanelia.

Ihoani olen hoitanut vuosia Los Angelesissa asuvan ystäväni Danne Montaque Kingin kehittämällä sarjalla. DMK:n Trans genesis -voide on päivittäisessä käytössä.

Tuoksuni on tällä hetkellä Versacen Vanitas. Käytän myös samalta tuoksuvaa vartalovoidetta ja kylpyöljyä.”

Haluatko tietää, miltä Kaarina Kivilahti näyttä ilman meikkiä? Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Löydät jutun tammikuun Gloriasta.

Lue lisää:

Noora Hautakangas: ”Tämä meikki freesaa väsähtäneet kasvot hetkessä”

Tämän tuotteen ostaisin uudelleen: Pika-avusta yövoiteeksi

Eva & Manu -yhtyeen Eva paljastaa: Ratkaisu kaikkeen kauneudenhoitoon

Sekaisin voideviidakossa? Testaa Voidebaarissa itsellesi sopivin! (Kaupallinen yhteistyö)

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.