Kuva: MVphotos
Kuva: MVphotos

Talven jälkeen iho kaipaa elvytystä. Kokeile siihen immortellea, kukkaa, joka ei lakastu.

Korsikalla kasvaa immortelle, ikikukka, joka ei lakastu. Se sisältää öljyä, jonka on huomattu antavan iholle elinvoimaa ja nopeuttavan solujen uudistumista. Tuota öljyä sisältää 28 päivän kuuri, jonka tarkoitus on elvyttää iho hehkeään kuntoon.

Kuuri koostuu 28 miniputelista. Ensimmäisen viikon aikana käytettävät pullot sisältävät aineita, jotka kuorivat ihoa lempeästi. Toisella viikolla iho saa kosteutusta ja ravintoa, kolmannen viikon aikana ihon toimintaa tasapainotetaan. Neljäs viikko viimeistelee kuurin antamalla iholle hehkua ja täyteläisyyttä. Tehokuuri kannattaa ottaa aina vuodenaikojen vaihtuessa, tämän voimalla pitäisi selvitä syksyyn saakka.L’Occitane Immortelle Divine Renewal Program -kuuri 109
€.

Lue lisää:

Energiatankkaus elvyttää nuupahtaneen ihon

Tässäkö uusi hittihoito? Punttitreeni kasvoille!

Psst, tämä on kauniin ihon salaisuus!

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.