Hannan suosikkituotteita ovat L’Oréal Paris´n Telescopic -maskara, Paul Mitchellin Curl-linjan hiustenhoitotuotteet ja Make Up For Ever -sarjan poskipunaävy Sugar Muffin.
Hannan suosikkituotteita ovat L’Oréal Paris´n Telescopic -maskara, Paul Mitchellin Curl-linjan hiustenhoitotuotteet ja Make Up For Ever -sarjan poskipunaävy Sugar Muffin.

Sisustustoimittaja Hanna Sumarilla ei ole kampauspöytää. Meikkaaminen sujuu vaikka autossa, eikä peiliä tarvita kuin silmänrajausten piirtämiseen.

Hanna Sumari on kauneudenhoidossa nopeiden otteiden nainen. Meikkaaminen hoituu usein automatkan aikana, ja kun meikki pitää poistaa, putsarin tulee suoriutua siitä kerralla ja nopeasti.

Voiteissa Hanna ei ole järin merkkiuskollinen. Sopivia hän on löytänyt esimerkiksi Mary Cohr -sarjasta.

– Tärkeintä on, että voiteet eivät tuoksu. Monet tuoksut laukaisevat migreenin, Hanna valittelee.

Hannan ripsivärisuosikki on L’Oréal Paris´n Telescopic, jolla saa pituutta ja tuuheutta ripsiin. Luonnonkiharien hiusten hoidossa hän luottaa Paul Mitchellin Curl-linjan tuotteisiin, kuten kiharat erottelevaan Curls Twirl Around -voiteeseen. Poskipunista ehdoton lemppari on Make Up For Ever -sarjan sävy Sugar Muffin.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso maaliskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä toimittaja Hanna Sumari.

Lue lisää:

Kaarina Kivilahti: Käytän vähemmän meikkiä kuin nuorempana.”

Karita Tykkä hoitaa superfoodeilla myös ihoaan

Minna Parikka: ”Tämä kosmetiikkasarja teki lopun ihoni oikuttelusta”

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.