YSL:n Touche Éclat Blur primer, 58
€/30
ml
YSL:n Touche Éclat Blur primer, 58 €/30 ml

Ylellisessä uutuusgeelissä on mukana valoa heijastavia hippusia.

Kerrostaminen toimii paitsi urheilupukeutumisessa myös ihon meikkaamisessa. Silottavista ja virheitä häivyttävistä blur-tuotteista on tullut todellinen villitys. Yksi kiinnostavimmista tulokkaista on YSL:n geeli, jossa on mukana kullanvärisiä, valoa heijastavia hippuja.

Geeliä lisätään päivävoiteen päälle ennen meikkivoiteen levittämistä. Geeli tasoittaa juonteita ja häivyttää ihohuokosia. Lopputuloksena on tasainen pinta, jonka päälle meikkivoide levittyy leikiten.

Sivele geeli ihoon sormin ja käytä sitä nuukaillen, ettei meikkivoide ala kuoriutua geelin päältä. Tuotetta voi käyttää ihan sellaisenaankin, jos sattuu olemaan niin onnekas, että iho on valmiiksi tasaisen värinen. Voit myös tupsutella geelin päälle aurinkopuuteria, jonka käyttöaika muuten alkaa tuossa tuokiossa!

Lue lisää:

Usko tai älä, trendikkäin meikki on väritön

10 kauneusmokaa, jotka vanhentavat sinua

Mitä sinä olisit valmis tekemään nuoremmalta näyttävän ihon takia?

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset asettuvat kameran eteen ilman meikkiä ja puhuvat kauneudesta. Katso syyskuun Gloriasta, miltä näyttää meikittä kokki Pipsa Hurmerinta. Lue alta Pipsan suosikkikauneustuotteista.

Vapaa-aikanaan Pipsa ei paljoa meikkaa, mutta hoitaa kyllä itseään huolella. Malliaikojen ansiosta hän tietää hyvät tuotteet, kuten SK-II-sarjan naamiot, joita hän hankkii matkoilta. Muita niksejä ovat Epsom-suolakylvyt sekä vartalon päivittäinen kuivaharjaus.

Ihonhoidossa hän käyttää paljon Dermalogican tuotteita, kuten lämpenevää kuorintavoidetta. Suosikkimeikkivoide on RMS Beautyn huomaamaton Un-Coverup. Hiuksiin antaa ryhtiä vettä, suolaa ja laventeliöljyä sisältävä John Masters Organicsin Sea Mist.Dermalogica Multivitamin ThermafoliantRMS Beauty Un-Coverup


Stylisti Minttu Vesala luottaa klassikkovoiteeseen ja mustaan luomiväriin.

 

Minttu Vesala tunnetaan persoonallisesta ja rohkeasta tyylistään, joka vaihtuu tunnelman mukaan. Hän voi muokata itsestään teatraalisen hahmon naamiaisiin tai viileän tyylikkään leidin muotinäytöstä juontamaan. Vakioelementti Mintun meikissä on ripsiväri ja Macin musta, voidemainen rajaus, jolla saa aikaan näyttävää jälkeä. Se on levittäessä voidemainen, mutta kuivuu ja kovettuu kestäväksi.

Minttu uskoo, että kroppa tietää, mitä pitää syödä. Esimerkiksi joskus täytyy syödä viikko hapankaalia. Lihaa Minttu ei syö, eikä hän polta tupakkaa, mutta viiniä juo, koska se pitää vetreänä.

”Kaiken hyvinvoinnin, myös ihon, salaisuus on se, että kaikki on sallittua, kaikki on mahdollista. Niinpä minulla on aika kivaa, olen reipas, elämäni on hyvää”, Minttu sanoo.

Suosikkituotteisiin kuuluu klassikko, Elizabeth Arden Eight Hour Cream, joka hoitaa huulet ja naarmut. Tuoksuista suosikki on patsuli, jota hän hankkii niin Body Shopista kuin Arno Sorelilta.

Katso 22.7. ilmestyneestä elokuun Gloriasta, miltä Minttu Vesala näyttää meikittä.