Pastellisävyjä, pehmeitä pintoja ja glitterputouksia. Kesän trendikkäimmät kynnet syntyvät kekseliäillä konsteilla.

Pastelli-ranskalainen

Klassinen ranskalainen manikyyri muuttaa ilmettään täysin, kun vaihdat kärkien värin valkoisesta pastellisävyyn.

Käytetyt tuotteet: Lumene CC Nail Concealer ja Essie Go Ginza

1. Levitä läpikuultava aluslakka

2. Tee kynteen teipillä raja, jonka yläpuolelle tahdot maalatun tipin eli kynnen kärjen. Jos olet tarkka, voit kokeilla myös vapaalla kädellä.

3. Maalaa tippi haluamallasi, peittävällä sävyllä.

4. Jos tahdot superkestävän lopputuloksen, maalaa koko kynnen pinta lopuksi värittömällä päällyslakalla.

Glitter-putous

Sen sijaan, että peittäisit koko kynnen glitter-lakalla, kokeile liukuväri-tyyppistä ratkaisua. Lakkaa eniten glitteriä kynnen kärkeen ja vähennä määrää loppuosaa kohden. Täydelliset kesäjuhla-kynnet!

Käytetyt tuotteet: Essie Go Ginza ja Essie Set in Stone

1. Lakkaa kynnet aluslakalla, se suojaa niitä.

2. Levitä kaksi kerrosta värillistä lakkaa. Mitä peittävämpi, sitä huolitellumpi. Anna kuivua.

3. Lisää glitter-lakka kynnen kärjestä aloittaen.

4. Jos et tahdo liikaa kimallusta, tee glitterlakkaus vain yhteen kynteen.

Huurteinen hattara

Suloinen vaihtoehto ovat pehmoiset fluffy-kynnet, joissa pinta jää sametinpehmeäksi.

 Käytetyt tuotteet: L'Oreal Color Riche Le Vernis, Menthe Glace 853 ja LCN Fluffy Glitter Nails

1. Levitä kaikkiin kynsiin yksi kerros vaaleansinistä.

2. Lakkaa toinen kerros yksi kynsi kerrallaan.

3. Kun toinen kerros on vielä märkä, ripottele kynnen päälle reilusti glitterpuuteria ja painele sitä varovasti kynnen pintaan. Poista ylimääräiset joko puuterisiveltimellä tai puhaltamalla.

4. Vinkki: Kun levität puuteria kynnelle, pidä alla paperia tai lehteä. Yli mennyt puuteri on helppo kaataa takaisin purkkiin.

Sitruunaleivos

Ei keltainen, ei valkoinen vaan jotain siltä väliltä. Hailakan vaaleankeltainen väri sopii niin kesähäihin kuin festareillekin.

Käytetyt tuotteet: L'Oreal Color Riche Le Vernis, Lemon Meringue 850

1. Lakkaa kynsiin kaksi peittävää kerrosta.

2. Levitä päälle vielä kiiltävä päällyslakka.

3. Lakkaa halutessasi myös varpaat samalla sävyllä.

Lue myös:

Varo nakkisormiefektiä! Valitse kynsilakka ihosi sävyn mukaan

Tässä on kynsilakkamuodin ykkösväri

Unohda kaikki, mitä sinulle on neuvottu kosteusvoiteen imeytymisestä! Beyoncén meikkitaiteilijan neuvolla meikkipohjasta tulee tasainen ja kosteutetun näköinen.

Julkkiksilla on huippumeikkaajat apunaan huolehtimassa siitä, että iho näyttää mahdollisimman hyvältä. Se on yksi meikin tärkeimmistä osa-alueista, mutta myös yllättävän vaikea saada onnistumaan omin käsin.

Onneksi voi ottaa oppia huipuilta, kuten Beyoncén meikkaajalta sir Johnilta, joka kertoi pienen mutta tärkeän pohjameikkikikan Popsugarin haastattelussa.

Kaikki riippuu meikkivoiteesta – tai oikeastaan siitä, milloin sen levittää.

Beyoncén täydellisen ihon salaisuus on se, että meikkivoide levitetään siinä vaiheessa, kun iho on vielä kasvovoiteen jäljiltä kostea.

Jep, eli juuri päinvastoin kuin neuvottu: kosteusvoiteen ei sittenkään pitäisi antaa kuivua ja imeytyä rauhassa, vaan meikkivoide kannattaa levittää heti rasvan jälkeen.

Tällä tavoin kosteusvoide ja meikkivoide sekoittuvat ja asettuvat kasvoille tiiviissä yhteistyössä. Tuloksena on hehkuva ja tasainen meikki, eikä kuivista kohdista pitäisi olla huolen häivää.

Ja mikä parasta – aikaa säästyy, kun kosteusvoiteen kuivumista ei tarvitse enää odotella!

Puuterimaisella luomivärillä tai poskipunalla saa huulille nopeasti väriä ilman sähläystä.

Kuorinta, kosteutus, rajaaminen ja huulipunan levitys – huulimeikin luominen voi ajatuksella ja huolella tehtynä viedä melko kauan aikaa. Kun aamulla on kiire mutta tekee silti mieli sipaista väriä huuliin, sotkut ja epätasaisuudet ottavat ihan erityisellä tavalla hermoon.

Onneksi apu löytyy läheltä, nimittäin luomiväripaletista tai poskipunasta. Perusteellisen, monivaiheisen huulimeikin voi korvata paljon nopeammalla ja rennommalla versiolla: huulirasvan päälle taputellulla puuterimaisella värillä.

Liian simppeliä toimiakseen? Kokeilimme, millaisen tuloksen meikkikikalla saa aikaan!

Näin se onnistuu:

  1. Kuori huulien iho tai ainakin kosteuta huulet hyvin, koska puuterimainen luomiväri tai poskipuna saattaa kuivattaa huulia.
  2. Valitse luomiväreistä tai poskipunista mieleinen sävy ja pyyhkäise väriä sormenpäähän. Jos et ole varma siitä, mitä aineita meikkisi sisältää, kannattaa kaiken varalta suosia luonnonkosmetiikkaa.
  3. Taputtele väri varovasti huulille. Pikkurillillä homma hoituu helpoiten kapeimmissa kohdissa.

Valmista! Tältä se näyttää:

Testaajan kommentit:

”Lopputulos on yllättävän hyvä: pigmenttiä riittää ja look on sopivan mattainen. Levittämiseen kului varmasti alle 30 sekuntia, joten siitä plussaa.

Luomivärin tai poskipunan käyttö toimii varmasti silloin, kun kasvoille haluaa nopeasti väriä. Näyttävään iltameikkiin se ei kuitenkaan ihan riitä. Päivän aikana luomiväri kului huulilta pois muutamassa tunnissa, joten tavallinen huulipuna vie pitkäkestoisuudessa voiton. Toisaalta väriä on helppo taputella sormella lisää, kun sävy alkaa kulua.

Lisäksi ainakaan ilman huulien rajaamista on turha toivoa kovin tarkkoja reunoja huulimeikilleen: sormella levittäessä lopputulos on vähän suttuinen. Kiva look sekin toki on varsinkin arkeen!

Antaisin arvosanaksi 4/5: erittäin sopiva kikka kiireisiin arkiaamuihin, mutta ei missään nimessä korvaa hyvää nestemäistä mattahuulipunaa.”