Paula Vesalan tyylileikittely ei varsinaisesti yllätä. Nähtiinhän hänet syksyn Vain elämää -ohjelmassakin sinihiuksisena! Kuva: Nelonen
Paula Vesalan tyylileikittely ei varsinaisesti yllätä. Nähtiinhän hänet syksyn Vain elämää -ohjelmassakin sinihiuksisena! Kuva: Nelonen

Tänään puheenaiheena: Paula Vesalan uudet hiukset!

Veikkasimme viime viikolla, että vuosien 2013 ja 2014 kuumin hiustrendi, liukuvärit ja pastellit, saavat vihdoin väistyä. Pian alkavan uuden vuoden aikana hiukset värjätään pronssisiksi. Ja mitä höpsis! Jos Paula Vesalakin, 33, heräsi vasta nyt pastellitrendiin, se tuskin kuolee vielä hetkeen.

Paula julkaisi eilen illalla kuvan uudesta tukastaan, ja pastelliahan se on. Yksi tämän päivän kuumimmista puheenaiheista onkin sitten ollut Paula Vesalan uusi pää: ihana ja vaaleanpunainen. Samanlaiset hattarahiukset on nähty kotimaan julkkiksista muun muassa Sannilla, muualla niiden nimeen taas ovat vannoneet muun muassa Kelly Osbourne ja Lady Gaga.

Pastellipää ei ole Paulalta varsinaisesti mikään yllättävä veto, sillä nähtiinhän hänet Vain elämää -ohjelmassa väliaikaisesti sinihiuksisena. Aiemmin hänellä on ollut esimerkiksi kirkkaanoranssi porkkanapää.

Tältä näyttää ihan uusi Paula. Kuvat: Paula Vesalan Instagram, @pvesala, ja Miltton Showroom.

 

#prism #kcprofessional Uus fleda by Jonna Karjunen @jonnakarjunen

A photo posted by Paula Vesala (@pvesala) on

 

Lue myös:

Paula Vesala ja Lauri Ylönen naimisiin Las Vegasissa?

Näin Vain elämää -tähdet tienasivat – Samuli Edelmannilla ei lainkaan tuloja Suomessa

Paula Vesala ei pyytele enää anteeksi – katso koko Vain elämää -ohjelmassa nähty Sori

Paula Vesala läheistensä kuolemista: "Se oli semmoista, että nyt suoraan vaan kaikki ruumisarkkuun"

Paula Vesala kieltäytyi kahdesti Vain elämää -ohjelmasta