Tämä on torstain look. Kuva: Shutterstock
Tämä on torstain look. Kuva: Shutterstock

Tutkimuksen mukaan naiset tuntevat itsensä vähiten viehättäviksi torstaisin.

Daily Mail kertoo tuhannelle brittinaiselle teetetystä tutkimuksesta, josta selvisi, että naiset ovat mielestään kauneimmillaan maanantaisin. Luit oikein. Maanantaisin. Ja kaiken lisäksi kymmenen aikaan aamulla.

Yllättävä tulos johtuu siitä, että naiset haluavat aloittaa uuden viikon hehkeinä. Maanantaiaamuisin ollaan myös kaikista todennäköisimmin tekemisissä kollegoiden kanssa, joten ulkonäköön tahdotaan panostaa.

Ainoastaan kolme prosenttia kyselyyn vastanneista piti torstaita kauneimpana päivänään. Mutta miksi kuvajainen ei ihastuta silloin? Kyselyn mukaan neljäntenä päivänä naiset eivät enää pitäneet ulkonäköään yhtä tärkeänä kuin viikon ensimmäisenä työpäivänä. Myös viikon aikana kasaantuneet työpaineet vaikuttavat siihen, ettei ulkoiseen olemukseen jakseta enää satsata torstaisin.

Parhaan kauneuspäivän tittelin maanantai sai 31 prosentin kannatuksella. Seuraavaksi suosituimmat päivät olivat perjantai ja lauantai.

Tutkimuksen tehneen ihonhoitoklinikan työntekijä kertoo, että monet naiset käyvät kasvohoidoissa lauantaisin. Aiemmin työntekijät luulivat, että naiset varaavat hoidon kyseiselle viikonpäivälle, koska haluavat näyttää hyvältä juhlailtana. Kyselystä selvisi kuitenkin, että naiset valmistautuvat lauantaina jo tulevaan työviikkoon.

Minä viikonpäivänä sinä kaunistaudut mieluiten?

Lue myös:

Näin teet häikäisevän kauniin meikittömän lookin

Pakko olla upea – työelämä suosii kauniita ja sporttisia

Masentaako maanantai? Pukeudu näin ja piristy