Varokaa hymyilijät, olette ryppyvaarassa. Kuva: Shutterstock
Varokaa hymyilijät, olette ryppyvaarassa. Kuva: Shutterstock

50-vuotias Tess Christian otti kauneusoppia nunnilta.

Miltä kuulostaisi 40 vuoden karkkilakko? Tai 40 vuotta tipattomalla? Aika karsealta, mutta varmasti ihan fiksulta ajatukselta. Tämä sen sijaan tuntuu ainoastaan oudolta: Daily Mailin mukaan 50-vuotias brittinainen Tess Christian on ollut 40 vuotta, siis 10-vuotiaasta asti, hymyilemättä.

Miksi? Koska hän ei halua ryppyjä kasvoihinsa. Tess ei myöskään naura. Ei hymyä tai naurua – ei edes silloin, kun hänen sai lapsen.

Melkoinen uhraus rypyttömyyden eteen, mutta jos häntä tai brittilehteä uskoo, on se kannattanut. Tessin mukaan hän on säilynyt niin siloisena, että moni on tullut kysymään, onko hän turvautunut Botoxiin tai kauneuskirurgiaan.

Onhan se fakta, että ilmeikkäät ihmiset saavat ilmeidensä mukaisia juonteita kasvoilleen. Nauravaisia siunataan – ei tosin Tessin mielestä – naururypyillä.

Oppia nunnilta

Haastattelussa Tess ei edes yritä selittää, että nauruton ja hymytön elämäntapa olisi terveydelle tärkeä valinta tai jotain uljasta ja hienoa. Hän sanoo yksinkertaisesti olevansa turhamainen.

– Kyllä, olen turhamainen ja haluan näyttää nuorekkaalta. Minun keinoni on Botoxia luonnollisempi ja kalliita luksustuotteita halvempi vaihtoehto, hän toteaa.

– En ole onneton, vaan rakastan elämää. En vain tunne tarvetta osoittaa sitä virnistelemällä.

Jutussa Tess kertoo oppineensa ryppymetodinsa katolisesta koulusta, jonka kovaa kuria pitävät nunnat eivät halunneet lasten hymyilevän. Vähän asiaan vaikutti myös hänen fanittamansa Hollywood-ikoni Marlene Dietrich, joka ei kuulemma myöskään koskaan hymyillyt.

Vältä näitä

Totaalisen ilmeettömyyden voi nyt lisätä ryppyjen välttäjien pitkään listaan, jolta löytyvät jo muun muassa pillillä juominen, selällään nukkuminen, siristeleminen, älypuhelimet, sokeri, alkoholi, transrasvat, vähärasvaiset ruoat, hiilihydraatit, suola...

Jos haluat nähdä kuvia Tessistä, löydät ne Daily Mailin sivuilta.

Lisää rypyistä:

No nyt älypuhelinkin aiheuttaa ryppyjä!

Uskomatonta! Tiesitkö, että tästä juomatavasta saa ryppyjä?

Haluatko välttää ryppyjä? Nämä ruuat vanhentavat

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.