Kerro, kerro, kuvastin, ken on kaikkein turhamaisin. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>
Kerro, kerro, kuvastin, ken on kaikkein turhamaisin. Kuva: Shutterstock

Matt Dunford ei puntia säästele, kun on kyse manikyyristä, vahauksesta ja spray-rusketuksesta.

Lontoossa elelee 29-vuotias personal trainer-malli-strippari Matt Dunford, joka ei omien sanojensa mukaan koskaan saa naisilta pakkeja. Onhan hän niin komea.

– Naiset suorastaan heittäytyvät kimppuuni. Ulkonäköni houkuttelee heitä, mutta suhteissani olen myös herramies, Matt kuvailee ja lisää:

– Olen Britannian turhamaisin jätkä ja ylpeä siitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Matt on törsännyt ulkonäköönsä 19-vuotiaasta asti 10 000 puntaa (12 200 euroa) vuodessa. Perussettiin kuuluvat kulmien muotoilu ja ripsien värjäys, tekorusketus, manikyyrit, pedikyyrit, vahaukset ja kasvohoidot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Pidän huolta, että hiukseni ja ihoni ovat aina täydelliset. Minulla pitää aina olla rusketusta ja valkoiset hampaat.

Illalla biletyslookin luominen kestää tunnin, mutta puunausennätys on seitsemän tuntia. Kroppaansa hän treenaa salilla kolmesti päivässä, kuutena päivänä viikossa.

– Ei siinä ole mitään pahaa, jos haluaa näyttää hyvältä, Matt perustelee.

Mutta kiittelee hän myös perimäänsä.

– Olen saanut lahjaksi hyvät geenit, joten en ole koskaan kärsinyt itsetunto-ongelmista. Jos ollaan rehellisiä, minussa ei ole mitään huonoja piirteitä. En koskaan menisi kauneusleikkaukseen.

Matt on rakentanut uransa ja elämänsä ulkonäkönsä ympärille. Ulkonäköön on hurahtanut kymmenessä vuodessa noin 122 000 euroa.

– Tuntuuhan se isolta rahalta, mutta tulen onnelliseksi, kun näytän hyvältä. Sitä ei pidettäisi minään, jos muusikko käyttää rahaa soittimiin, jotta kuulostaisi hyvältä.

Komeudella on myös kääntöpuolensa.

– Olen joutunut tappeluihin, koska miehet ovat olleet mustasukkaisia ja kateellisia. Kerran minua lyötiin niin, että sain päähäni 12 tikkiä.

Katso Mattin haastattelu YouTubesta sekä kuvasarja Mattista Huffington Postin sivuilta.

Lähteet: Huffington Post, Daily Mail.

Sisältö jatkuu mainoksen alla