Kerro, kerro, kuvastin, ken on kaikkein turhamaisin. Kuva: Shutterstock
Kerro, kerro, kuvastin, ken on kaikkein turhamaisin. Kuva: Shutterstock

Matt Dunford ei puntia säästele, kun on kyse manikyyristä, vahauksesta ja spray-rusketuksesta.

Lontoossa elelee 29-vuotias personal trainer-malli-strippari Matt Dunford, joka ei omien sanojensa mukaan koskaan saa naisilta pakkeja. Onhan hän niin komea.

– Naiset suorastaan heittäytyvät kimppuuni. Ulkonäköni houkuttelee heitä, mutta suhteissani olen myös herramies, Matt kuvailee ja lisää:

– Olen Britannian turhamaisin jätkä ja ylpeä siitä.

Matt on törsännyt ulkonäköönsä 19-vuotiaasta asti 10 000 puntaa (12 200 euroa) vuodessa. Perussettiin kuuluvat kulmien muotoilu ja ripsien värjäys, tekorusketus, manikyyrit, pedikyyrit, vahaukset ja kasvohoidot.

– Pidän huolta, että hiukseni ja ihoni ovat aina täydelliset. Minulla pitää aina olla rusketusta ja valkoiset hampaat.

Illalla biletyslookin luominen kestää tunnin, mutta puunausennätys on seitsemän tuntia. Kroppaansa hän treenaa salilla kolmesti päivässä, kuutena päivänä viikossa.

– Ei siinä ole mitään pahaa, jos haluaa näyttää hyvältä, Matt perustelee.

Mutta kiittelee hän myös perimäänsä.

– Olen saanut lahjaksi hyvät geenit, joten en ole koskaan kärsinyt itsetunto-ongelmista. Jos ollaan rehellisiä, minussa ei ole mitään huonoja piirteitä. En koskaan menisi kauneusleikkaukseen.

Matt on rakentanut uransa ja elämänsä ulkonäkönsä ympärille. Ulkonäköön on hurahtanut kymmenessä vuodessa noin 122 000 euroa.

– Tuntuuhan se isolta rahalta, mutta tulen onnelliseksi, kun näytän hyvältä. Sitä ei pidettäisi minään, jos muusikko käyttää rahaa soittimiin, jotta kuulostaisi hyvältä.

Komeudella on myös kääntöpuolensa.

– Olen joutunut tappeluihin, koska miehet ovat olleet mustasukkaisia ja kateellisia. Kerran minua lyötiin niin, että sain päähäni 12 tikkiä.

Katso Mattin haastattelu YouTubesta sekä kuvasarja Mattista Huffington Postin sivuilta.

Lähteet: Huffington Post, Daily Mail.

Arkimeikin tekeminen voi olla yhtä helppoa kuin verkkareiden vetäminen jalkaan.

Verryttelyhousut ovat hyvä vertauskuva kaikille sellaisille asioille, jotka eivät varsinaisesti tuo lisää hohtoa elämään mutta joita ilmankaan ei pärjäisi.

Tällä hetkellä Redditissä pohditaan, mitkä ovat meikkipussiemme verryttelyhousuja. Siis tuotteita, jotka ovat ehkä vähän tylsiä, mutta joihin voi aina luottaa. Aiheesta kirjoittaa myös StyleCaster-sivusto. Innoituksena tuoreelle keskustelulle ovat toimineet emilynoel83:n ja Livloveshermakeupin Youtube-videot vuosilta 2016 ja 2017, joilla esiteltiin verkkarimeikkien käsite.

Verkkarimeikki on siis hauska, uusi nimitys tuotteelle, joka on todettu käytössä hyväksi. Usein tällaisen meikin tunnistaa siitä, että se tulee pakattua mukaan matkalle. Se voi olla tietty tuote tietyltä merkiltä tai sitten luottotuote värinsä ja käyttötarkoituksensa puolesta, esimerkiksi juuri oikeaa viininpunaisen sävyä oleva huulipuna.

Reddit-käyttäjät kertoivat, mitkä tuotteet ansaitsevat heidän mielestään verkkarimeikin aseman:

  1. ”Mikä tahansa, missä lukee sävytetty tai sävyttävä edessä. Sävyttävä päivävoide, sävyvoide ja niin edelleen.”
  2. ”Luomivärikynät. Vetäiset siitä vaan, häivytät sormilla ja näyttää kahdessa minuutissa siltä, että olet nähnyt paljonkin vaivaa.”
  3. ”Mikä tahansa ruskeanharmaa sävy luomivaossa.”
  4. ”Puuteri hillitsemään rasvaisuutta ja poskipuna, jotten näyttäisi haamulta. Tosin jos laiskottaa, jätän kasvoni paljaiksi.”
  5. ”Käytän vähintään ripsiväriä ja hillittyä huulipunaa lähestulkoon joka päivä.”
  6. ”Kulmakynä ja -geeli sekä maskara. Joskus pelkät kulmat.”

Mitkä ovat sinun verkkarimeikkejäsi? Kerro kommenteissa!

 

Anna ripsiväriharjan lipsahtaa. Se on nyt muotia!

Jos silmänrajauskätesi ei koskaan kehittynyt vakaaksi, armonaikaa on ainakin tämä kevät. Juuri nyt muodissa ovat rennosti sutaistut rajaukset, esimerkiksi niin sanotut sormenjälkirajaukset, joista kerroimme jo viime syksynä.

Oikeastaan mikä tahansa silmäkulmiin vapaalla kädellä söherretty luomus ajaa asian, mutta meikkitaiteilija Erin Grego vei trendin vielä vähän pidemmälle.

Hän jakoi Instagramissa ja Redditin MakeupAddiction-keskustelupalstalla kuvan tekemästään meikkilookista, jossa rajauksen virkaa toimittaa suttaantunut ripsiväri.

 

Messy To achieve this look I drew my wing a little thinner than normal and then got messy by using my mascara wand to make the splatter pattern _____________ ||Eyes: @urbandecaycosmetics Perversion Mascara | Primer Potion @lunatickcosmeticlabs Pro Contour Book Vol 1 @nyxcosmetics Matte Liquid Liner @lifesentropy Brow Theory Pomade • Ebony . . . . . #makeup #instamakeup #lotd #motd #nyxcosmetics #colorfulmakeup #instabeauty #wakeupandmakeup #doyouevenblend #eatsleepandmakeup #fiercesociety #fakeupfix #makeupartistsworldwide #powerofmakeup #mua #makeupaddict #makeupfanatic1 #inssta_makeup #makeupisart #grunge #grungemakeup #slave2beauty #urbandecay #undiscovered_muas #eyeshadow #eotd #lunatickcosmeticlabs #messyliner #alyssamarieartistry

Henkilön Erin Grego (@paintedpixie_) jakama julkaisu

Redditissä tyyli jakaa mielipiteet. Toisille tulee kuvan katsomisesta epämukava olo.

– Käytin 20 minuuttia varmistaakseni, että silmänrajaukseni ei näyttäisi tuolta, yksi käyttäjä toteaa keskustelussa.

Jotkut sen sijaan riemuitsevat siitä, että suttumeikki saa huomiota.

– Vanha nainen täällä. Silmänympärykseni alkavat olla hieman ryppyiset. Voisiko tästä tulla juttu? eräs toivoo.

”Voisiko tästä tulla juttu?”

Tyylin riskinä toki on, että kauempaa katsottuna meikki näyttää vain huonosti tehdyltä tai levinneeltä. Siitä huolimatta tyylissä on jotain kiehtovaa.

Kuvatekstissä Erin Grego selittää tehneensä silmiin ensin rajauksen ja töpötelleensä sen jälkeen rajauksen päälle roiskekuvion ripsiväriharjalla. Ylimääräinen väri kannattaa pyyhkiä harjasta ensin paperiin, jotta luomelle ei tartu isoja väripaakkuja.

Toki tyylin voi toteuttaa myös astetta grungemmin. Kun ripsiväriä lipsahtaa seuraavan kerran yläluomelle ripsien tyveen, ehkä kannattaakin vain söhriä sitä vielä vähän lisää ja todeta, että hei, tämähän on muotia!