Me Naiset
|
Linnea Lassila
Niin monenlaisia naisia, niin monenlaisia uimapukuja. Kuva: Shutterstock
Niin monenlaisia naisia, niin monenlaisia uimapukuja. Kuva: Shutterstock

Ei ole helppoa olla nainen. Pitää opetella sellaisiakin sanoja kuin skirtini ja tankini. Tuntemalla uimapukutermistön voit kuitenkin löytää vartaloasi parhaiten imartelevat uikkarit.

Pikkubikinit ovat hellepäivien ykkösasu. Jos biksut eivät kuitenkaan tunnu luontevimmalta vaatetukselta, mitäpä, jos kokeilisit skirtiniä?

Daily Mail vinkkaa skirtinistä, jossa uimapuku ja hame yhdistyvät. Asun alaosassa on hamemainen helma, jonka alle kantaja voi kätkeä sen mitä ei halua biksuista paljastaa.

Ja mikä sitten on fatkini? Opettele bikinisanasto ja tiedät, miten haluat pukeutua biitsille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bikinien ABC

Bandeaukini

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bandeau-yläosa yhdistettynä mihin tahansa bikinien alaosaan. Bandeaussa ei ole lainkaan olkaimia, joten oikean koon valitseminen on tärkeää, jotta välttyy vilauttelulta ja valahduksilta.

Bikini

Yleistermi kaksiosaiselle uimapuvulle, johon kuuluu alaosa ja yläosa. Ensimmäiset bikinit esiteltiin Pariisissa vuonna 1946, ja Vatikaani julisti vaatetuksen syntiseksi. Brigitte Bardot'n ja Ursula Andressin kaltaiset muoti-ikonit tekivät bikineistä suosittuja.

Fatkini

Pluskokoinen bloggaaja Gabi Greg tunnetaan isoille tytöille suunnittelemista uimapukumallistoistaan, fatkinista. Neovat kurveja imartelevia, kauniskuosisia uima-asuja, joissa fokus on korkeavyötäröisissä alaosissa ja tukea antavissa yläosissa. Fatkinit ovat osoittautuneet supersuosituiksi, ja Gabin toinen mallisto tuotiin markkinoille tänä keväänä.

Mikrokini

Pikkuriikkiset kangaspalat peittävät ainoastaan krittisimmät pisteet. Hyvää treeniä nudistirannoista haaveilevalle! Ei sovi häveliäille.

Strinkini

Narumallinen bikinien alaosa, jossa kolmionmallinen kangaspala peittää juuri ja juuri etu- ja takapuolen. Vartalon sivut jäävät paljaiksi naruja lukuunottamatta.

Skirtini

Uimapuku tai bikinien alaosa, jossa on hameenhelma. Liehuhelman pituus voi vaihdella käyttäjän häveliäisyyden mukaan.

Tankini

Tankinissa yhdistyvät tank-toppi ja bikinien yläosa. Tankini on kuin uimapukukankaasta tehty toppi, joka jättää vatsaosan piiloon.

Katso video:

Janni Hussi esittelee kesän ihanimmat bikinit

Sisältö jatkuu mainoksen alla