Nyt kelpaa sujahtaa pikkutoppiin! Valonhohtoiset aurinkomeikit saavat jopa super­kalpean ihon ­hehkumaan.

1. Pohjusta

Kesää kohti kevennetään meikkikerrosta, joten satsaa ihoa heleyttäviin ja kevyesti sävyttäviin pohjustustuotteisiin. Ne tasoittavat ihon ja tekevät siitä valonhehkuisen, jolloin kasvot näyttävät raikkailta lähes
meikittöminäkin.

2. Tasoita

Joskus väriä tarvitaan enemmän kuin häivähdys. Jos ihonväriset nailonit eivät miellytä, spreijaa sääriisi suihkutettavat sukkahousut. Samalla vältyt perinteiseltä pukeutumispulmalta eli sandaalien kärjistä pilkistäviltä kärkivahvikkeilta.

Vinkki: Suihkuta sävytettä noin 20 cm:n päästä, niin väri leviää vartalolle tasaisena sumuna.

3. Miksaa itse

Jo tippakin kosteus- tai meikkivoiteeseen sekoitettua värinestettä tekee päivettyneen vaikutelman. Voit sekoittaa nestettä myös ­vartalovoiteen joukkoon.

4. Hipaise hohdetta

Hohdepuuteri tuo myös vartalolle ylellisen efektin, mutta muista, että häivähdys riittää! Etenkin päiväsaikaan niukkuus on valttia, ettei iho kimalla kilpaa auringon kanssa. Sudi puuteria isolla siveltimellä otsaan ja poskipäihin, solisluille ja olkapäille. Jos käytät lyhkäistä hametta, tupsauta hehkua kevyes­ti myös sääriin.

Vinkki: Varo kimalle­yliannostusta! Jos kasvot hohtavat, pidä muu meikki hillittynä.

5. Lisää pieni punastus

Jos ihoon kerrostaa liikaa ruskean sävyjä, vaikutelmasta voi tulla tunkkainen. Raikasta meikkiä pinkkiin tai persikkaan taittuvilla, valoa heijastavilla sävyillä.

Näyttävä juhlakampaus ei vaadi pitkää tukkaa.

Kymmenen eri tyyliä

Polkkatukkaisen Milabun kanava on aarreaitta vaihtelua kaipaavalle lyhyttukkaiselle. Kymmenen elegantin kampauksen ohjevideo on vain jäävuoren huippu hänen kekseliäistä kampausideoistaan.

Kuohkeat kiharat

Kapealla kiharruspuikolla tai suoristusraudalla kiharat saa loihdittua hyvinkin lyhyeen tukkaan.

Juhlanuttura polkkaan

Moni juhlakampaus perustuu siihen, että hiukset kiharretaan ensin. Tämä juhlava nutturaa muistuttava kampaus syntyy polkkamittaiseen tukkaan ilman esikäsittelyä.

Elegantti kampaus ihan lyhyisiin hiuksiin

Tyylikäs juhlakampaus on mahdollinen, vaikka osa hiuksista olisi vain muutaman sentin mittaisia. Chloe Brown, jonka kanavalla on muitakin kauniita kampauksia lyhyisiin hiuksiin, näyttää mallia.

Kierrettä ja kiharaa

Tämä kepeä ja kaunis lyhyen polkkatukan juhlakampaus ei vaadi letitystaitoja, vaan perustuu kihartamiseen ja hiusosioiden kieputtamiseen toistensa ympäri. 

Pinneillä ja hiuskoristeilla voi tehdä paljon lyhyttä tukkaa juhlakuntoon laittaessa. Näyttävä koriste muuttaa simppelinkin kampauksen hetkessä juhlavaksi.

Arkimeikin tekeminen voi olla yhtä helppoa kuin verkkareiden vetäminen jalkaan.

Verryttelyhousut ovat hyvä vertauskuva kaikille sellaisille asioille, jotka eivät varsinaisesti tuo lisää hohtoa elämään mutta joita ilmankaan ei pärjäisi.

Tällä hetkellä Redditissä pohditaan, mitkä ovat meikkipussiemme verryttelyhousuja. Siis tuotteita, jotka ovat ehkä vähän tylsiä, mutta joihin voi aina luottaa. Aiheesta kirjoittaa myös StyleCaster-sivusto. Innoituksena tuoreelle keskustelulle ovat toimineet emilynoel83:n ja Livloveshermakeupin Youtube-videot vuosilta 2016 ja 2017, joilla esiteltiin verkkarimeikkien käsite.

Verkkarimeikki on siis hauska, uusi nimitys tuotteelle, joka on todettu käytössä hyväksi. Usein tällaisen meikin tunnistaa siitä, että se tulee pakattua mukaan matkalle. Se voi olla tietty tuote tietyltä merkiltä tai sitten luottotuote värinsä ja käyttötarkoituksensa puolesta, esimerkiksi juuri oikeaa viininpunaisen sävyä oleva huulipuna.

Reddit-käyttäjät kertoivat, mitkä tuotteet ansaitsevat heidän mielestään verkkarimeikin aseman:

  1. ”Mikä tahansa, missä lukee sävytetty tai sävyttävä edessä. Sävyttävä päivävoide, sävyvoide ja niin edelleen.”
  2. ”Luomivärikynät. Vetäiset siitä vaan, häivytät sormilla ja näyttää kahdessa minuutissa siltä, että olet nähnyt paljonkin vaivaa.”
  3. ”Mikä tahansa ruskeanharmaa sävy luomivaossa.”
  4. ”Puuteri hillitsemään rasvaisuutta ja poskipuna, jotten näyttäisi haamulta. Tosin jos laiskottaa, jätän kasvoni paljaiksi.”
  5. ”Käytän vähintään ripsiväriä ja hillittyä huulipunaa lähestulkoon joka päivä.”
  6. ”Kulmakynä ja -geeli sekä maskara. Joskus pelkät kulmat.”

Mitkä ovat sinun verkkarimeikkejäsi? Kerro kommenteissa!