Nyt kelpaa sujahtaa pikkutoppiin! Valonhohtoiset aurinkomeikit saavat jopa super­kalpean ihon ­hehkumaan.

1. Pohjusta

Kesää kohti kevennetään meikkikerrosta, joten satsaa ihoa heleyttäviin ja kevyesti sävyttäviin pohjustustuotteisiin. Ne tasoittavat ihon ja tekevät siitä valonhehkuisen, jolloin kasvot näyttävät raikkailta lähes
meikittöminäkin.

2. Tasoita

Joskus väriä tarvitaan enemmän kuin häivähdys. Jos ihonväriset nailonit eivät miellytä, spreijaa sääriisi suihkutettavat sukkahousut. Samalla vältyt perinteiseltä pukeutumispulmalta eli sandaalien kärjistä pilkistäviltä kärkivahvikkeilta.

Vinkki: Suihkuta sävytettä noin 20 cm:n päästä, niin väri leviää vartalolle tasaisena sumuna.

3. Miksaa itse

Jo tippakin kosteus- tai meikkivoiteeseen sekoitettua värinestettä tekee päivettyneen vaikutelman. Voit sekoittaa nestettä myös ­vartalovoiteen joukkoon.

4. Hipaise hohdetta

Hohdepuuteri tuo myös vartalolle ylellisen efektin, mutta muista, että häivähdys riittää! Etenkin päiväsaikaan niukkuus on valttia, ettei iho kimalla kilpaa auringon kanssa. Sudi puuteria isolla siveltimellä otsaan ja poskipäihin, solisluille ja olkapäille. Jos käytät lyhkäistä hametta, tupsauta hehkua kevyes­ti myös sääriin.

Vinkki: Varo kimalle­yliannostusta! Jos kasvot hohtavat, pidä muu meikki hillittynä.

5. Lisää pieni punastus

Jos ihoon kerrostaa liikaa ruskean sävyjä, vaikutelmasta voi tulla tunkkainen. Raikasta meikkiä pinkkiin tai persikkaan taittuvilla, valoa heijastavilla sävyillä.