Me Naiset
|
Anu Kopola

Ammattimeikkaajat kertovat, kuinka juhlameikki pysyy ja näyttää hyvältä niin iholla, huulilla kuin silmissäkin – aamuun asti.

Meikkaaja Jenny Jansson:

"Kestävä huulimeikki vaatii rajausta. Hanki punan kanssa samansävyinen huultenrajauskynä. Itse väritän rajauksen jälkeen kynällä koko huulet ja levitän huulipunan sen jälkeen. Vaikka juhlissa söisi ja joisi, kynän väri pysyy, eikä noloja rajoja huulten reunoille pääse syntymään.

Huuliakin voi pohjustaa pohjustustuotteilla, jos ne ovat kovin uurteiset. Meikkivoiteen voi vetää huulten reunoille saakka, niin rajaus helpottuu. Puuteria en laita huulille, sillä mielestäni se korostaa uurteita."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meikkaaja Miisa Päällysaho:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Iho on meikkauksessa avainasemassa. Jos se ei loista heleänä luonnostaan, hehkua otetaan purkista. Levitän kasvoille ensin hehkuvoiteen, ja sen päälle sävyttävää päivävoidetta, ihon punakat ongelmapaikat on hyvä paklata lisäksi peittävillä voiteilla.

Poskivarjostusten tekoon kannattaa käyttää aikaa. Ne muotoilevat ja kaventavat poskia. Matta-aurinkopuuterilla se on helppoa: pitkä sipaisu poskiluun alle ja hiusrajaan, hiuksia kohti häivyttäen.

Loppusilaukset teen valokynällä, jota sipaisen ennen puuteria silmänalusille ja silmänurkkiin. Se sopii luomenpohjustukseenkin."

Meikkaaja Heidi Reponen

"Aloitan silmämeikin teon aina luomen pohjustuksella, koska ilman sitä meikki ei pysy. Luomenpohjustusaineen päälle painelen irtopuuteria ja sen päälle itse värin. Pohjustusaineen sijaan voi käyttää voidemaista luomiväriä."

Sisältö jatkuu mainoksen alla