Viima iskee ja pakkanen puree. Nyt on aika antaa käsille tehohoitoa.

1. Kärsitkö kuivista käsistä, vaikka käytät paljon rasvaa? Paksut käsivoiteet ensisijaisesti pehmittävät ihoa. Voit tehostaa voiteen vaikutusta levittämällä kreemin alle silloin tällöin kasvojen kosteusseerumia.

2. Naamiohoito tekee hyvää myös käsille. Jos täsmätuottetta ei ole tarjolla, ota käyttöön kosteuttava kasvonaamio.

3. Ihon hilseily on merkki korppuisista käsistä. Tähän ei välttämättä auta pelkkä voide, vaan kuiva iho kannattaa kuoria pois. Muista, että kämmenselän iho on hyvin ohut. Vaikka käsille on olemassa täsmätuotteita, kevyt kasvokuorinta ajaa saman asian.Voimakkaammat vartalotuotteet voivat olla liian tujuja.

4. Lämmin kylpy sitoo ihoon kosteutta. Tuloksesta tulee täydellinen, kun lorautat kylpyveteen pari tippaa öljyä. Muutaman minuutin liotus riittää. Tämän jälkeen vain kuivaus, niin kädet ovat ekstrapehmeät. Kaiva kaapista ruokaöljypullo tai satsaa hoitolatuotteeseen.

5. Ravinto vaikuttaa käsien ja kynsien hyvinvointiin. Kuivaihoisten kannattaa syödä esimerkiksi rasvaista kalaa sekä pähkinöitä. Jos tuntuu, että tarvitset lisäapuja, voit popsia kynsipillereitä.

6. Kuiva iho kovettuu helposti. Vaikka kuorinta auttaa, itsepäisiin koppuroihin voi kokeilla kevyesti kynsiviilaa.

7. Jos voidetuubi seisoo pöydällä, se ei auta. Rasvaa siis säännöllisesti ja hyödynnä kaikki käsien luppoaika, kuten pitkät ajomatkat tai tietokoneella näppäily.

8. Tekokuitu kuivattaa ihoa, joten satsaa käsineissä luonnonmateriaaleihin. Kiinnitä huomiota hanskojen vuorimateriaaleihin. Ohuita puuvilla- ja silkkihansikkaita voi käyttää käsihoidon apuna, kun niiden alle levittää voidetta. Kokeile leffan aikana kotisohvalla tai yön yli.

9. Kun kynsinauhat repsottavat ja repeilevät, tarvitaan voidetta järeämpiä aseita. Kynsinauhaöljyä ei voita mikään. Kuorruta sillä sormenpäät päivittäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla