Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Haluatko väkertää kivan hiusluomuksen illanviettoa varten? Tässä vinkit, miten se onnistuu ilman suoristusrautaa tai kiharrinta.

Kihartimella tai suoristusraudalla tohelointi tekee olon syylliseksi: hiukset nimittäin vahingoittuvat kuumassa käsittelyssä. Ja kuka jaksaisi väkertää piikikkäiden, epämukavien papiljottien kanssa? 

Huoli pois! Tässä ovat parhaat vinkit, joiden avulla luot terveen kikkarapään helposti ja ilman lämpöä.

1. Pyyhepaperirullat

Vessapaperia, kyllä vain! Kääri pala paperia, aloita latvoista, kiepauta hiukset paperitupon ympäri ja solmi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Muista kuitenkin kierrättää palat käytön jälkeen. Säästä ne joko seuraavaan kihartamiskertaan tai jemmaa vessanpöntön viereen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joistain kaupoista saa myös samaan tarkoitukseen keksittyjä pehmeitä papiljotteja.

2. Sukkakiharat

Toimi samoin kuin vessapaperin kanssa, mutta käytä (puhtaita!) sukkia kiharoiden saamiseksi. Kääri hiusta sukan ympärille ja kiinnitä solmimalla päät yhteen.

3. Lettikiharat

 

😍 Dutch Braids via @ffashionails #braid #fashion #instafashion

Kuva, jonka @Hair (@hair) julkaisi

Letitä kosteat tai kuivat hiuksesi yön ajaksi kahdeksi tai useammaksi ranskan- tai tanskanletiksi. Ja kas, aamulla tuloksena on rämäkkä rokkikihara. Voit myös kokeilla kalanruotolettiä, jonka tekemät kiharat ovat astetta laimeammat.

4. Laineet kiepauttamalla

 

#experiment

Kuva, jonka Kim Jinsol (@jskstudio_official) julkaisi

Merenneitolaineet saat kieputtamalla kosteat hiukset sykeröille ja kiinnittämällä ne kahdeksi tai useammaksi sykkyräksi päälaelle. Mitä useampi sykkyrä, sitä tiukempi kihara.

5. Hiuspantakiharat

Kierrä (tai tarvittaessa tunge) hiukset osio kerrallaan pannan ympäri. Kampaus syntyy itsekseen, kun vedät tällä tyylilä koko päivän, ja illalla purat kiharat valloilleen.

6. Rennot kiharat ilmakuivaamalla

Kosteita hiuksia voi väännellä ja kieputella käsin vaikka samalla, kun katsoo leffaa. Kun hiukset kuivuvat, ne jähmettyvät laineiksi.

7. Pinnikiharat

Saat korkkiruuvimaiset kiharat, kun käärit hiuskiehkuran sormen ympärille ja kiinnität sen pinnillä päälaelle. Sitten vain nukut yön yli! Paksuille hiuksille tämä niksi voi olla vähän turhan aikaavievä, mutta tulos on ihastuttava!

8. Ploppaus

Ploppaus eli plopping hoituu siten, että käärit märät hiuksesi pyyhkeen sisään yllä näytetyllä tavalla. Tämä toimii erityisen hyvin, jos sinulla on kiharaiset, kaikkialle sojottavat hiukset. Lue tästä lisää, miten ploppaus hoituu.

medialukutaitoinen

Paljonko kuvituksesta on maksettu kuvien ottajille ja onko oikeudet piirroshahmon esittämisene kunnossa? Ei hyvää päivää - Me Naiset -lehden taso laskeee päivä päivältä....

Sisältö jatkuu mainoksen alla